|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Laurenčič bo tudi komentiral pa najbrž še kdo!
|
|
|
|
||
|
![]()
Pozdrav
Mene pa zanima sledeče: ZAKAJ je zatemnitev samo kadar se nekaj (prenos na POP, KANAL A) dogaja na teh komercialnih TV, saj kadar je prenos na SLO 2, tega še nisem opazil. Skratka imam občutek, da nekaj ni OK. lp |
|
|
|
||
|
![]()
Po logiki (zakonodaji?), ki je v veljavi je vse popopolnoma OK.
POP je obvestil HRT, da se njihov program za katerega nimajo dovoljenja za predvajanje na obmožju RS predvaja prek distrebuterjev v RS. V RS je regulator teh zadev SAZAS. Tega je na "težavo" (krajo programa?) opozoril HRT. SAZAS je obvestil distributerje, da pač predvajajo kar nebi smeli. Simpl ko pasulj. Naeumno, ko... Skratka folk nehjte klicat razne 0x cifre in POP-u metat denar, obvestite oglaševalce, da ne aploh gledate POP TV. Kot sem že rekel se niti slučajno več ne zmotim, da bi videl kak oglas na POP-u. Če bi to sporočilo in seveda tudi v praksi naredilo zadosti gledalcev se bodo sočili s konkurenco oz. zadeva ne bo peljala naprej v smer katero smo predvideli ob prvih zatemnitvah pred leti... Projekt kot je F! (ki je finančni balonček) pa je za trg kot je SLO zagotovo težko pokriti. Sploh v teh časih. Ampak s skrajnimi ukrepi se doseže le nasproten učinek. Včeraj je baje manjkal en komentator na POP-u. ? Kar se vprašanja tiče pa pomoje obstaja zelo velika verjetnost, da bo RTV šla po isti poti v času SP v nogometu. Oglaševalci bodo zahtevali, da dokažejo koliko oči je videlo OGLAS. |
|
|
|
||
|
![]()
Hja, teh zatemnitev bo vedno več. Nogometnega SP se pri nas ne bo dalo spremljati na niti enem tujem kanalu, edino na RTV SLO, ker bodo vsi ostali zatemnjeni. To se bo sčasoma preneslo še na vse ostale športne prenose. Problem je v tem, da bo človek čez nekaj časa prižgal tv, bo vsak drugi program zatemnjen...
|
|
|
|
||
|
![]()
spremljal ga ne bom na nobenem drugem kanalu, ker bo na RTV SLO v HD tehniki..
|
|
|
|
||
|
![]()
se strinjam,kaj boš gledal na HRT,če bomo imeli svoj HD kanal!
|
|
|
|
||
|
![]()
Nisem govoril samo za nogomet ampak splošno. Sicer pa večina folka še vedno ne bo imela možnosti gledat HD....
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Pa saj si Slovenec in boš imel raje komentar v svojem jeziku a ne? Saj Kanal A je tudi zatemnjen na Hrvaškem,ko je liga prvakov!!
|
|
|
|
||
|
![]()
Naj še jaz podam svoje mnenje. Letošnjo sezono lige prvakov sem bil zaradi zatemnitve HRT 2 primoran spremljati na Kanalu A.Nogometna sreda na HRT 2 je venomer veljala za pravo poslastico. O navezi bratov Obrez lahko povem samo da bi včasih najraje dal na mute in sam začel komentirati tekmo.
Za vse tiste ki so odgovorni da ob sredah ni moč spremljati legendarnih izjav Draga Čosića in ostalih pa en link: http://vinovo.magnify.net/video/Inte...ern-2-0-Milito Če hočete še naprej poslušat Obrezove izjave; kako je Zlatan Ibrahimović v mladosti treniral kickbox in kako super mega lepa poteza je to bila potem naj vam bo bog v pomoč. Jaz se te igre več ne grem. |
|
|
![]() |
Značke |
hrt, programa, zatemnjevanje |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
problem z lcd tv lg 42lf2500 iz ponudbe programa zvestobe | miran74 | O storitvah | 16 | 20.02.2010 11:19 |
Zagon programa enkrat in nikoli vec :) | mckeky | Računalništvo in internet | 5 | 05.08.2009 23:32 |
Daljinec Logitech Harmony 555 iz programa zvestobe | hrflik | SiOL TV | 6 | 17.04.2009 17:31 |
Posodabljanje antivirusnega programa | larisa | Računalništvo in internet | 2 | 28.03.2009 10:35 |
Programiranje spremembe programa | bassoon | SiOL TV | 12 | 18.08.2007 19:24 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 15:55.