|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Če je mogoč "zračni" sprejem programov ki jih temnijo, si omislite DVB-T anteno (Lidl 8 EUR) ali sprejemnik, če vaš TV nima DVB-T tunerja in glejte kar želite. Pa naj zatemnjujejo.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Zatemnjevali bodo 100% tako da,ker imaš LCD ki ima DVB-t tuner lahko kupiš,dvb-t anteno jo priklopiš na tv poiščeš v nastavitvah tv ja digitalne zemeljske programe in uživaš.
|
|
|
|
||
|
![]()
aha, in kak točn je 'zračni' sprejem? za hrt2 me zanima na kak način bo to delal, če sploh bo. ta DVB-T antena je pa neki tazga http://www.allproducts.com/manufactu...s/product3.jpg ?
|
|
|
|
||
|
![]()
Zdaj je odvisno na kateri lokaciji si po nicu v tvojem podpisu lahko slklepam da si Mariborčan in mislim da ima Maribor že kar nekaj DVB-t oddajnkov,ker moja sestra iz okolice Maribora lovi DVB-t signal,ta antena bi lahko lovila signal samo pod pogojem da je dovolj močan,drgač pa je tu še več anten.
http://antene-zupancic.si/trgovina/c.../cPath/100_296 |
|
|
|
||
|
![]()
ne, sem iz zasavja(hrastnik), nimam pojma o teh stvareh, če pač lahk kej poveš/pomagaš..
|
|
|
|
||
|
![]()
A si ujel včasih signal HRT-ja. Če si ga, če imaš kakšno anteno doma jo priklopi in ko imaš v nastavitvah iskanje programov tam poženi iskanje. Mislim, da ne bi smel imeti kakšnih problemov glede tega.
|
|
|
|
||
|
![]()
s sobno anteno sm že 2x probaval in je najdl sam slovenske vse, druzga ne.
|
|
|
|
||
|
![]()
Sem tudi jaz mislil, da si iz MB (ViolaMB), ker potem lahko HRT po DVB-T spremljaš na kanalu 44.
Če si slučajno poskušal z anteno na navadnem TV, potem ne moreš dobiti nič, saj so Hrvati analogno oddajanje že ugasnili. Če pa tudi z DVB-T sprejemnikom ne dobiš nič, potem pa žal ne bo šlo. |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
hrt, programa, zatemnjevanje |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
problem z lcd tv lg 42lf2500 iz ponudbe programa zvestobe | miran74 | O storitvah | 16 | 20.02.2010 11:19 |
Zagon programa enkrat in nikoli vec :) | mckeky | Računalništvo in internet | 5 | 05.08.2009 23:32 |
Daljinec Logitech Harmony 555 iz programa zvestobe | hrflik | SiOL TV | 6 | 17.04.2009 17:31 |
Posodabljanje antivirusnega programa | larisa | Računalništvo in internet | 2 | 28.03.2009 10:35 |
Programiranje spremembe programa | bassoon | SiOL TV | 12 | 18.08.2007 19:24 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 15:02.