|
||
|
![]()
Živjo! Doma na laptopu imam mobitelov Instant internet. Zanima me samo ena stvar. Se da preko tega interneta narediti WiFi povezavo? Sprašujem zato, ker bi rad povezal svoj mobitel a mi nikakor ne uspe, pa sploh nisem prepričan, če se da preko tega interneta!
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Hvala, sam ne dela! Mobi ne zazna laptopa.
Fora je, da imam že od samega začetka pri ikonci za WiFi kartico rdeči X. Sploh ne vem kaj naj bi zj ta x pomenil, ker povsod mi piše, da naj bi kartica delovala brez problema! |
|
|
|
||
|
![]()
Izključene so brezžične povezave, zato x.
|
|
|
|
||
|
![]()
In kako se to vklopi? Kljub temu, da pritisnem na gumb za "vklop" bluetoota in Wi-Fi je še zmeri X zravn.
|
|
|
|
||
|
![]()
Če nisi povezan z nobenim brezžičnim omrežjem maš sigurno rdeč križec preko povezave, tako kot pri WLAN tako tudi velja za LAN.
|
|
|
|
||
|
![]()
Se pravi potem od Instant interneta ni nič? Se ne morem povezat?
|
|
|
|
||
|
![]()
Nisem še poizkusil, lahko pa ti.
V računalniku nastavi da lahko povezavo ki jo uporabljaš za dostop do interneta uporabljajo tudi naprave priključene na ta računalnik, potem pa se z drugim računalnikom brezžično poveži preko AD HOC povezave. |
|
|
|
||
|
![]()
Ne vem če dela, lahko pa probaš
|
|
|
|
||
|
![]()
In.............kakšen odgovor???
|
|
|
Značke |
instant, internet, wifi |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Novosti pri Mobitelu | Fritzt | Mobilna telefonija | 360 | 23.06.2011 12:05 |
Instant Internet / satelitski internet - predlogi, ponudba, vprašanja in podobno | randius | Računalništvo in internet | 36 | 03.03.2010 15:46 |
Povezava mobitela E51 na internet preko sinope 568 wifi | tv2 | Tehnična pomoč | 7 | 14.12.2008 13:03 |
laptop kot dostopna točka za internet preko wifi | Guliwer | Računalništvo in internet | 2 | 06.11.2008 17:03 |
Mobitelov Instant internet - več računalnikov | Nyee | Računalništvo in internet | 5 | 12.06.2008 22:47 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 20:30.