|
||
|
![]()
Ja ma prek Box-a...
A na TViN-u pa programa ni.. |
|
|
|
||
|
![]()
Zakaj so potem v sporedu dodali "gumb"?
Oglejte si na TViN https://tv-spored.siol.net/kanal/mgm...datum/20181030 |
|
|
|
||
|
![]()
Na TViN-u ga ni..Razen če ga bodo dodali v naslednih dneh..
|
|
|
|
||
|
![]()
Podatkov, da se bo dodal nimam. Prilagam seznam vseh kanalov, ki jih lahko vidite prek TViNa.
https://www.telekom.si/zasebni-upora...in/tv-programi Lp, Črt |
|
|
|
||
|
![]()
Verjetno je na prejšnjih 177 straneh že kje odgovor, pa vendar bom vprašal.
Naročen sem na paket HBO, toda ko se prijavim na TVIN in poskušam gledat katerega od programov, mi izpiše: Za ogled TV programa je potrebno naročilo dodatnega programskega paketa in prijava s podračunom za storitve. Naročilo lahko opravite na portalu Moj Telekom. Kaj delam narobe in kaj za vraga je podračun za storitve? |
|
|
|
||
|
![]()
Najprej poglej na Moj Telekom ali so ti paket HBO sploh vključili.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
prosim, da nam v zasebnem sporočilu posredujete elektronski naslov, ki ga uporabljate za prijavo v storitev TViN in vaše uporabniško ime za uporabo fiksnih storitev Telekoma Slovenije. Lp, Ilija |
||
|
|
||
|
![]()
Hvala, pred vašim odgovorom sem poklical na vašo centralo in naslednji dan je tehnična služba uredila vse potrebno.
|
|
|
|
||
|
![]()
kako pri tvin tv na telefonu osvežim programe. Včeraj sem naročil HBO in mi na tvin napuse da do izbrane storitve nimam pravic...
Kako to urediti, saj bi moralo delati tudi na tvinu sedaj HBO. Sem zvečer včeraj tudi modem resetiral, pa vidim, da vseeno danes ne deluje. Ponovna prijava in odjava pa predvidevam da tudi nebo v pomoč, da hbo se vklopi na tvin. Ostalo dela vsi programi. Lp |
|
|
![]() |
Značke |
siol, tvin |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
O SiOL storitvah oz. zgodba za na WC | Straus | O storitvah | 18 | 27.01.2010 12:01 |
Siol tv problem | slo114 | SiOL TV | 274 | 08.09.2009 16:04 |
Informacije v zvezi s SiOL storitvami | 080 Urban | O storitvah | 2 | 31.10.2008 08:17 |
SIOL TV povezava TV in VCR | deepsplash | SiOL TV | 0 | 26.11.2006 01:22 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 01:24.