|
||
|
![]()
Kontaktiraj tehnično pomoč, pred kratkim je nekdo imel enako težavo.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Lp, Črt |
||
|
|
||
|
![]()
Ne nedela vseeno, če se odjavim in ponovno prijavim. Sprobal večkrat.
(Nedeluje niti na novem neo app. Dela in ne dela na neo.Tam ga pa skrije ta program. Vem neo je se v razvoju.) |
|
|
|
||
|
![]()
poslano upor. ime na zs. Razen, če sem kaj narobe nardil.
Glede hbo in cinemax na tvin telefonu. |
|
|
|
||
|
![]()
Danes:
Sprobano v Vivaldiju in Edge-u. Klikni na različne oddaje na različnih programih, ki so že bile predvajane. Torej uporaba časovnega zamika. Pri nekaterih je zvok, pri drugih ne. Brez kakega vzorca, kje in kdaj je zvok oz. ga ni. Kaka ideja? V živo zvok je povsod. * Sprobal še na telefonu, tudi ni zvoka. Raziščite in poročajte. |
|
|
|
||
|
![]()
Pred dobre pol ure sem reštartal Innbox. Sedaj je zvok prisoten tudi v time-shift-u, a dvomim, da bil reštart ključ do delovanja.
|
|
|
|
||
|
![]()
Pred nekaj dnevi sem se menil s kolegom, ki je tudi pri vas. Tudi on uporablja TViN in ima problem s tem, da po že nekaj minutah pavziranja vsebine ne predvaja več naprej in je potreben reload.
Se bo zadevo raziskalo ali pa bom znova prejel "pojasnilo", da bo zadeve predana administratorjem (DTV štručkotom)? Lp. |
|
|
|
||
|
![]()
Na ZS sporočite:
- E-naslov, s katerim se prijavljate v TViN. - Katero platformo uporabljate - Android, iOS, web in različico nameščenega sistema + aplikacije oziroma brskalnika. - Opis dogodka in čas, ko se je to pojavilo. - Program, kjer ste to opazili in tip vsebine (v živo, Ogled nazaj - v tem primeru še za katero vsebino je šlo). Ravnokar preverjeno na web-u in se je predvajanje po približno 10-ih minutah pavze normalno nadaljevalo. Lep pozdrav, Marko |
|
|
|
||
|
![]()
O tem sem že pisal in tudi bil specifičen.
https://forumi.siol.net/showthread.php?t=42803 Če se zadeva ne bo stabilizirala, bom obžaloval, da sem zapustil T-2. Tam je tv2go deloval brez napak. Ampak OK, bom poizkusil še 1x. |
|
|
![]() |
Značke |
siol, tvin |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
O SiOL storitvah oz. zgodba za na WC | Straus | O storitvah | 18 | 27.01.2010 12:01 |
Siol tv problem | slo114 | SiOL TV | 274 | 08.09.2009 16:04 |
Informacije v zvezi s SiOL storitvami | 080 Urban | O storitvah | 2 | 31.10.2008 08:17 |
SIOL TV povezava TV in VCR | deepsplash | SiOL TV | 0 | 26.11.2006 01:22 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 22:16.