|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Poslano na ZS. Po približno dveh minutah statične slike in v tem času že pritisnjenega trikotnika za nadaljevanje predvajanja se je predvajanje nadaljevalo. Z zmanjšano ostrino slike. Po približno 20 sekundah predvajanja se je slika znova izostrila.
V ozadju ne laufajo torrenti, linija je dovolj hitra, z mrežno kartico in kakršnimkoli omejevanjem prometa ni težav. In če se še navežem na zgoraj naveden link - nisem edini s to težavo. Sem pa morda edini ali eden redih, ki sem javil. |
|
|
|
||
|
![]()
Na mrežnih karticah sem izklopil varčevanje z energijo. Zvečer bom sprobal, če bo kaj drugače.
|
|
|
|
||
|
![]()
Zdajle sem gledal današnjo epizodo 'Sestre žene' (na TLC) (za nazaj, saj je bilo predvajano 20-21). Pri 32 minutah in 26 sekundah se je slika rahlo zakockala čez celoten zaslon, podnapisi so izginili. Ko sem kliknil malenkost v levo, da bi reloadal vsebino zadnjih minut, se je predvajanje nadaljevalo pri vsebini v živo.
|
|
|
|
||
|
![]()
Tvin ne dela.
|
|
|
|
||
|
![]()
Včeraj zvečer smo beležili kratkotrajni izpad TViNa. Kmalu po vaši objavi je TViN že deloval. Za neprijetnost se vam opravičujem.
Lp, Črt |
|
|
|
||
|
![]()
Živjo!
Mene pa zanima zakaj na aplikaciji Tvin za android ni programa Nickelodeon na spletni strani Tvin-a pa je? Prav tako je Nickelodeon program viden na Neo aplikaciji.... Hvala in LP! |
|
|
|
||
|
![]()
Preveril sem pri nas, na TViN aplikaciji za Androide je kanal normalno viden in dela. Prosim, preverite ponovno.
Lp Črt |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Prilagam screenshot telefona z otrošmimi programi. Lp, Matjaž |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Hm, ne vem zakaj jih meni prikazuke veliko manj... V bistvu vidim, da imam veliko manj prikazanih programov na android aplikaciji, kakor jih vidim na seznamu vseh kanalov, ki bi jih moral imeti preko tvin-a. Imam pa MEGA HD shemo naročeno. Očitno je nekaj zaklenjeno ali pa napačno nastavljeno na uporabniškem imenu za ogled TVIN televizije???
|
|
|
![]() |
Značke |
siol, tvin |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
O SiOL storitvah oz. zgodba za na WC | Straus | O storitvah | 18 | 27.01.2010 12:01 |
Siol tv problem | slo114 | SiOL TV | 274 | 08.09.2009 16:04 |
Informacije v zvezi s SiOL storitvami | 080 Urban | O storitvah | 2 | 31.10.2008 08:17 |
SIOL TV povezava TV in VCR | deepsplash | SiOL TV | 0 | 26.11.2006 01:22 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 22:10.