|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
lp |
||
|
|
||
|
![]()
poglej zs
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Sva se slišala po telefonu. V tem primeru gre kar za okvaro usmerjevalnika, ko pritisneš na WDS se kar izgubi in ne postavi več nazaj do ponovnega zagona tako modema kot usmerjevalnika.
Ko bo zamenjan poizkusi znova če zadeva še vedno ne bo delovala je morda res kriva nekompatibilnost med tema dvema napravama in ti ne ostane drugega kot, da zadevo ali imaš ločeno kot sva nastavila zdaj. Ali pa da vse funkcije razen telefonije in televizije preneseš na usmerjevalnik. |
|
|
|
||
|
![]()
Ti si sicer zadevo videl.jaz pišem malo na pamet.
Malo dvomim da je ruter v okvari,ker niti ni iz najnižjega cenovnega ranga. Zdaj,če bi bil pri človeku doma,bi bilo po moje dosti lažje,pa za za preizkus prvo od kakega kolega en drug ruter preizkusit. ?? Ker če sem nadebudneža prav razumel,ga je naročil preko spleta ?Da ga ne bi sedaj kar tako nazaj pošiljal ? lp |
|
|
|
||
|
![]()
Naročil ga je preko mimovrste.com tako, da z reklamacijo ne bo imel težav in bo takoj dobil novega če ni z tem fizično kaj narobe.
Gotovo bi se še česa spomnil če bi zadevo videl v živo ampak tako preko oddaljenega namizja mi je ponastavil usmerjevalnik, sem vse sam nastavil in ko sem hotel povezati oziroma, ko sem izbral WDS in dal iskanje se je zrušil. Po mojem gre za okvaro v programski opremi ker sem zadevo že večkrat postavljal. Bomo videli ko dobi novega - če težava ostaja je pa morda res stvar v kompatibilnosti ampak vseeno se ne bi smel zrušiti, ko začneš iskati omrežje. Sicer sva zadevo nastavila po drugem načrtu: - modem na 192.168.1.254, dodala statičen route na - usmerjevalnik, ki je na 192.168.2.254 Oba imata enako nastavljeno brezžično omrežje (geslo, ime, šifriranje) zato zna računalnik sam preklopiti ampak težava je v tem ker razen res minimalnega izboljšanja pri signalu nismo naredili nič. Pri WDS bi pa signal bistveno izboljšali ker bi modem oddajal v 2 nadstropju, in usmerjevalnik v prvem. Tako bi nekako pokril večino hiše in nekaj zunanjosti. |
|
|
|
||
|
![]()
@Cveto:
Jutri ga nameravam poslati nazaj, kaj pa naj že tak se 2 dni "zafrkavam" z njim in morim tukaj ![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
ojačitev, signala, wifi |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Nihanje WIFI signala | munja | O storitvah | 15 | 06.05.2012 16:55 |
samsung galaxy s2 in Wifi | maum | Tehnična pomoč | 6 | 15.07.2011 10:56 |
Sinope WiFi in ZTE Blade, Android Froyo 2.2 | schnapsi | Tehnična pomoč | 2 | 26.03.2011 22:05 |
TV (STB) mi ne pošlje signala IPTV na TV! | moat | SiOL TV | 8 | 14.02.2010 17:20 |
Sinope - Ojačitev WLAN signala | zeriX | Računalništvo in internet | 6 | 02.06.2008 22:08 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 06:33.