|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Zdravo,
dobil sem še kabelsko tv, zanima me kako lahko razvrstim programov. Imam pa tudi siol box. l |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Verjetno ima kabelsko zato ker ni zmazkov in je slika kvalitetna, IPTV pa ima zaradi več programov.
Kar se tiče razvrstitev programov, je čisto komot, samo navodila televizije naj prebere, seveda govorim o digitalnih programih! |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
če imate kabelsko prek SiOL BOX-a se vrstnega reda ne da spreminjati, saj le-ta nima internega vmesnika, na servisnih straneh pa ta možnost ni omogočena. Bom pa predlog posredoval nadrejenim. Lep pozdrav Sašo |
||
|
|
||
|
![]()
Pozdravljen,
BOX omogoča tudi DVB-T in DVB-C, BOX-S pa omogoča samo DVB-T. Več na http://box.siol.net/box/tehnicne_lastnosti Lep pozdrav Sašo |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Vseeno me pa zanima,ali ima box kakršnokoli funkcijo če nanj priiključimo dvb-c signal,ali pač samo spušča skozi dvb-c signal in potem vse v zvezi dvb-c urejaš na televizorju ?? Ima box slot za dekodirno kartico za dvb-c ? lp Cveto |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
BOX poišče in shrani kanale, podpira tako MPEG 2 kot MPEG 4. Slota, za dekodirno kartico pa nima. Lep pozdrav Sašo |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Ker tako je box za dvb-c bolj kot ne neuporaben. lp |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
In kdaj mislite začeti kodirati? Dobro bi bilo da bi šli z napredkom naprej, saj nam obljubljate plačljive programe od tega pa žal ni nič.
|
|
|
![]() |
Značke |
kabelska, kabelska tv, kanalov, razvrstitev |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Analogna kabelska - Top50 kanalov | error3 | SiOL TV | 23 | 17.03.2011 14:19 |
kabelska tv - samo na optiki? | urbi | O storitvah | 1 | 04.09.2009 14:42 |
Kdaj možnost spreminjanja številk kanalov na SIOL TV+? | miki12 | SiOL TV | 56 | 25.01.2009 17:30 |
Kaj predlagate TRIO? Kabelska? | majstor | O storitvah | 17 | 18.11.2008 10:13 |
Napačna kategorizacija kanalov | eduardo | SiOL TV | 8 | 18.09.2008 17:14 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 15:42.