|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
![]() končno nekaj za nas ki smo na optiki ki plačujemo 7€ brezveze za nek digitalni dostop.. ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Za končnega uporabnika je cenejša. Da ne govorimo, da za isto ceno in za tv in za internet dobite boljšo storitev (in SD in HD kanale v boljši kvaliteti). Tako, da tista da ste enkrat končno deležni izboljšav ne drži. Vseskozi ste na boljšem pa četudi morate plačat digitalni dostop.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ja Siol res bogati shemo samo ne za vse.
Ali je res tako težko dati tudi nam kaj ko imamo standardno tv shemo, kot so že mnogi tukaj apelirali na siol naj doda 24 kitchen v standardno shemo se tudi jaz pridružujem še enkrat: SIOL DAJTE 24 KITCHEN V STANDARD PROGRAMSKO SHEMO!!! LP |
|
|
|
||
|
![]()
Naj potem naredijo izbor, pa dodajo nekaj kanalov v standard, pa recimo tudi za 2€ dvignejo ceno, pa bo ok.
|
|
|
|
||
|
![]()
Jaz bi rade volje plačeval 10€ dodatka za digitalni dostop če bi imel optiko in plačeval za 20/20 tako kot nekoč za 1/256. Oz. jaz sem plačeval še malce več, saj sem imel blaznohitro 4/512
![]() Tako kot sem že napisal, ne moreš primerjat polni hd in mini hd. Pa da smo si na jasnem, tu uporabniki niso nič krivi, le politika Siola ki zopet (preračunano) "izboljšuje" svoje storitve. Če se nekdo s tem strinja naj se in naj plačuje (jaz itak ne bom), ampak realno takih storitev NE moreš posploševat. In sedaj bi oni dvignili sinhronizacijo na 7.5 in s tem omogočili mini hd na meji le da bi lahko nekomu rekli, saj imaš lahko hd sliko. Pa lepo vas prosim no... |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
V tem primeru bi imeli nekaj več manevrskega prostora za televizije in hkrati še dovolj pasovne za internet. lp |
||
|
|
||
|
![]()
Točno tako.* Pojdi na http://www.siol.net/storitve/izbirni.../izbirnik.aspx in si izračunaj najcenejši paket na xDSL in najcenejši paket na optiki.
Upoštevaj ceno po koncu 6 mesečne akcije in z "digitalnim" dostopom. Jaz sem našel: 29€ / mesec za xDSL 33€ / mesec za FTTH Preko AMIS na TS omrežju pa dobiš: 23€ / mesec za xDSL 36€ / mesec za FTTH Kolikor se spoznam na matematiko, 29€ < 33€, velja pa tudi da 23€ < 36€... * Da se ne bo kdo zapičil: govorimo o stroških končnega uporabnika, ne o stroških, ki jih ima operater oziroma ponudnik z izgradnjo in vzdrževanjem omrežja, tako pasivnega kot aktivnega dela. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Pa ko si že prepisal cenik,bi bilo pošteno,da bi zraven dopisal hitrost prenosa.In pri optiki bi še moral dopisati,skoraj neomejeno število televizorjev,brez vpliva na prenosno hitrost. Pa ne se norcev delat iz nas ki smo na bakru. Če imate občutek da ste s ceno oškodovani,odklopite in se vrnite na baker. lp |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Ne pozabi, da nekateri sploh nimajo možnosti priklopa na bakreno omrežje, imajo na voljo zgolj optiko... |
||
|
![]() |
Značke |
bogati, eksplozivni, hd programi, mega, mega hd, programska shema, programsko, shemo, siol, siol tv |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
SIOL TV in DODATKI | sladzan | SiOL TV | 21 | 28.02.2013 21:28 |
Informacije v zvezi s SiOL storitvami | 080 Urban | O storitvah | 2 | 31.10.2008 08:17 |
Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupom | randius | O storitvah | 4 | 28.11.2007 01:05 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 07:45.