|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Kot je vidno na tej strani http://www.siol.net/akcije/ugodnosti...elefonijo.aspx, stane ta storitev 23,68 €, na Telekomovem centru pa ko svetovalec naredi pogodbo piše cena 24,35 €. Ko svetovalca vprašaš zakaj je različna cena ti odgovori "Ne vem".
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Vprašanje za vse agente tukaj na portalu: Zakaj Siol reklamira to storitev za 23,68 €, če na Telekomovih centrih ne znajo priti do te cene in dotično stvar "ponudijo" za 24,35 €?
|
|
|
|
||
|
![]()
Plus da sedaj vidim, da je kabelska 6 mesecev brezplačno, BREZ VEZAVE. Včeraj mi je bilo rečeno, da ta ugodnost velja ob vezavi za 2 leti... Zdaj pa ne vem a se je to spremenilo iz včeraj na danes, ali pa sem bil (spet) deležen zavajanja s strani svetovalca, kot pri njegovem prepričevanju, da kabelske TV s telefonijo pa ni možno naročiti.
A agenti na tem forumu so vsi na dopustu? Res bi prosil za odgovor, zakaj pride do razlike v napisani ceni na vaši strani (23,68 €) in ceni na pogodbi (24,35 €)? |
|
|
|
||
|
![]()
Sporoačam vam, da je napake pri ceni na pogodbi. Cena 24,35 EUR velja od 1. 8. 2013 - obvestilo podražitve Kabelske TV objevljeno s 1. 7. 2013. Ponudba 6 mesecev brezplačne naročnine za Kabelsko TV velja brez vezave.
Če bo naročena sprememba realizirana npr. jutri bo cena tega paketa do konca meseca 23,68 EUR obračunano v sorazmernem deležu od 1. 8. 2013 pa bo cena 24,35 EUR mesečno. Za napako se vam opravičujemo in vas lepo pozdravljamo. LP Jure |
|
|
|
||
|
![]()
Posebna ponudba vključuje*:
Mesečno naročnino na telefonijo in Kabelsko TV skupaj: 23,68 EUR (namesto 26,68 EUR) – velja ob hkratnem naročilu obeh storitev. *Ponudba velja do 31. 8. 2013, ob hkratnem naročilu telefonije in Kabelske TV, s strani istega naročnika. |
|
|
|
||
|
![]()
Res je, vendar se cena Kabelske TV s 1. 8. 2013 spreminja, kar smo objavili 1. 7. 2013. Temu primerno se bo spremenila tudi cena akcijske ponudbe.
LP Jure |
|
|
|
||
|
![]()
http://www.siol.net/akcije/ugodnosti...elefonijo.aspx
A mi lahko kakšen agent razloži, zakaj je potem še vedno cena 23,68€, pa smo na polovici avgusta? |
|
|
|
||
|
![]()
Ni odgovora?
|
|
|
|
||
|
![]()
Sem posredoval napako sodelavcem, ki bodo ceno popravili. Za napako se vam opravičujemo.
Lp Jure |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
![]() |
Značke |
–, kabelska, ponudba, posebna, telefonijo |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
kabelska tv - samo na optiki? | urbi | O storitvah | 1 | 04.09.2009 14:42 |
Prenos številke v siol telefonijo | piki | SiOL telefonija | 1 | 26.08.2009 14:15 |
Kaj predlagate TRIO? Kabelska? | majstor | O storitvah | 17 | 18.11.2008 10:13 |
Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupom | randius | O storitvah | 4 | 28.11.2007 01:05 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 07:34.