|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
Če pa se resnično izključuje nagrajevanje po letih zvestobe,potem je pa to res višek. Da bo nekdo zaradi višjega računa opravičen do višjega odstotka popusta kot pa mi ki smo že leta pri telekomu se pa temu reče kaznovanje in ne nagrajevanje stalnih uporabnikov. Seveda če je to res ,kar @telex navajaš. In da se malo dotaknem še tvojega PS-a. Tu si pa zadel več kot 100% procentno.Sam imam dva srednješolca in razmere še kako krepko občutim. lp |
||
|
|
||
|
![]()
Na Mobitel monitorju vidim točke od novembra 2011. So samo točke za: porabo, točke za redno plačevanje, točke za št. naročniških razmerij in točke za članstvo. Pa sem pri Mobitela že od Mobi Regle naprej
![]() Sicer pa, mogoče bomo kdaj dočakali kakšen komentar pristojnih Siolovcev. In iz srca upam, da me bo postavil v zmoto. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Itak samo špekuliramo zaenkrat. Ker še nič ne piše. Čez en mesec bo vse jasno. Če bodo dodali zraven tega kako dolgo si pri Telekomu tudi točke za redno plačevanje, kakšen paket imaš in podobno, pa se meni ne zdi nič slabega. Saj če pogledamo zadnjo akcijo se bodo potrudli... Jaz odkar sem na SiOLu še nisem bil pretirano razočaran, čeprav je tu gor slišati dosti vsega.
|
|
|
|
||
|
![]()
Zastonj se tole ne prenavja. Cilj je s stališča firme, da čimveč € ostane.
Nekega hujšega bega naročnikov ni. Tudi aferica SK dvomim, da bo zatresla sceno. Tako da mi z moje strani zgleda le napoved kompliciranja za pridobiti rabat. Trenutno smo tisti, ki nismo nikoli pristopili v "novo" shemo še vedno na avtomatskih -10%. Se jih nič ne branim. To in pa HD mini me držijo tu. Sicer bi že šel "malo po svetu". Seveda z enim očesom obrnjenim nazaj. |
|
|
|
||
|
![]()
Lahko se kurčimo in nabijamo v tri dni, na koncu bomo pa tisti ki, smo leta pri njih potegnal najkrajšo.
|
|
|
|
||
|
![]()
10% popust ostaja, vsaj glede na nove pogoje.
Prav tako izračun še vedno upošteva leta, razen če ga še niso popravili, glej priponko. Zadeva govori že o naslednjem bonitetnem obdobju... Kakor je meni znano (oz. sem se pozanimal malo okrog) ukinjajo pač (ja smo prebrali) obdobja in uvajajo samo 1 obdobje, ugodnosti pa naj bi ostale. Še enkrat, leta ostanejo in točke za njih prav tako. |
|
|
|
||
|
![]()
Vprašanje, če je to prava slika. Tu sploh ni omenjen Mobitel, naročnina in poraba. Poleg tega v pogojih piše, da se začne novo obdobje 6.11.2013.
|
|
|
|
||
|
![]()
Vem ja...
Baje pa da 10% popust ostaja, vsaj tako mi jih je ene par reklo... Sam ne razumem zakaj ne morjo preprosto napisat tle gor al bo al ne bo? Sej je itak že vse odločeno, kaj, čakajo na "Surpriseeee!" ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ne vem če je to splošno,ampak jaz na servisnih ne najdem nikjer več ogleda za točke za naslednje bonitetno obdobje ?
lp |
|
|
|
||
|
![]()
http://www.mobitel.si/Storitve/tocke...ram-tocke.aspx
Očitno bomo zvesti naročniki le deležni nekaj ugodnosti. Za vsako leto zvestobe bomo prejeli po 20 do skupno 100 toč. Če pogledamo trenutno vrednost, kjer za 600 točk dobiš 10€, za 1000 točk pa 20€ enkratnega popusta potem je teh 100 točk vrednih tam 1€. Trenutno imam tam 5€ posta, kar znese 60€/leto. Po novem sistemu bom trenutnega letnega popusta deležen v 60. letih. No ja, takrat pa me itak že ne bo več glava bolela ![]() |
|
|
![]() |
Značke |
program, slovenije, telekoma, zvestobe |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Optično omrežje Telekoma Slovenije | Mislim | O storitvah | 45 | 09.05.2013 13:11 |
Predlog za program zvestobe | browgam | O storitvah | 3 | 08.01.2011 19:38 |
novi program zvestobe, po 28.2 | howrude1 | O storitvah | 74 | 22.04.2010 21:26 |
Program zvestobe do 31.10.2009 | Lance_Armstrong | O storitvah | 23 | 21.10.2009 00:29 |
Program zvestobe | pcs | O storitvah | 5 | 05.09.2009 22:49 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 19:53.