|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Hvala Telekom
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ta sprememba je bila dejansko že narejena :D
|
|
|
|
||
|
![]()
SIOL: prosim za odgovor: ali to pomeni, da se vsem ki že imamo naročeno Mega HD shemo do januarja 2014 preneha obračunavat dodatek/cena za Mega HD?
|
|
|
|
||
|
![]()
Pagatz: preberi še 1x. Vsem naročnikom SiOL TV s programskimi shemami Osnovna, Mini, ali Standard smo vključili ...
A si kje videl, da akcija velja za Mega HD naročnike. Torej je odgovor ne, a ne? ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Dobra poteza, vendar kakšno ugodnost dobimo mi MEGA HD naročniki!!! Od izgube športklubov ste vklopili vsem naročnikom NOGOMET brezplačano za kar jaz plačujem, sedaj ste vsem naročnikom (ki nimajo MEGA HD) vklopili programski paket MEGA HD brezplačno za kar jaz kot naročnik MEGA HD plačujem. Torej naročniki MEGA HD, ki plačujemo največ smo dobili kakšno ugodnost?? Mi lahko kdo to vašo politiko obrazloži!!!!
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Telekomu je prav malo mar za zveste uporabnike, kar so tudi pokazali s spremembami programa zvestobe ... |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
En program ni enako petdesetim, pravzaprav mi pa dol visi za fuzbal in ligo prvakov
|
|
|
![]() |
Značke |
2014, brezplačno, mega, programska, shema |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Amino programska shema | sori | SiOL TV | 8 | 16.12.2010 20:17 |
Siol mega 2 meseca brezplačno | MODRIADSL | O storitvah | 4 | 01.02.2010 21:48 |
Resetirana lastna programska shema - kdo? zakaj ? | btomaz_ | SiOL TV | 77 | 11.07.2009 21:18 |
TV Programska shema | lacky | SiOL TV | 4 | 09.10.2008 12:17 |
Programska shema kabelske | ursa | SiOL TV | 8 | 26.03.2008 22:12 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 12:41.