|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
In na servisnih straneh lahko razporediš kanale v pičlih 10 minutah kar prek kabelske tv pa rabiš tudi 1 uro.. ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
No, vedno ni tako enostavno...jaz moram box-u iztaknit napajanje in tako resetirat, sicer mi ne pobere nove sheme. Pa še ta postopek moram včasih dvakrat delati...
Me pa zanima, če tako razporediš programe - kam postavi sistem nove programe, ko ti pridejo?(npr. zdaj, ko pridejo sportklub itd) Na konec ali kar vmes nekam? |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Meni na Box S na dalincu zadržim gumb za izklop dokler se ne pokaže napis da se box izklaplja in ko se čist ugasne ponovno klikneš gumb za vklop in se zažene.. Nikoli ga ne izklapljam iz vtičnice da potegnem napajalni kabel.. |
||
|
|
||
|
![]()
Razvrščanje prek spletne strani je trenutno katastrofalno. Prejšnja verzija je bila bolj uporabniku prijazna.
Nujno je dodati umik kanalov. "Vlečenje kanalov" gor in dol je obupno. Vrinit pa brez tega ne more ali pa me je že EMŠO tolko pohodil da ne pogruntam kako? Če vpišem št. bi kanal moral iti na tisto mesto ostali pa za mesto naprej po moji logiki. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Glede na to, da se je na Disc SC HD pojavila rumena pika, (dela še nič) bom morda primoran BOX tudi sam začeti uporabljat saj nič ne kaže na kako uradno ali neuradno PC rešitev. |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Tudi iz tega vidika je tista moja rešitev fajn, ker pač vtipkam novi kanal na zadnje prosto mesto v mojih sklopih (npr. 120 pri športnih) in potem "poscrolam" tistih nekaj mest, kjer ga hočem imeti... |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Ob tem pa lahko z enim klikom prekopiraš celoten razpored programov, ko recimo zamenjaš vmesnik (ko sem šel iz sagema na box) ali pa če imaš več televizij (in s tem sprejemnikov), en klik in imaš razpored kopiran še na ostalih televizijah... |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Tale logika mi ne gre. Movi kanali so bili nametani vsevprek. Pač imamo eno shemo zabetoniranih kanalov in se na določene cifre dodaja in premika. S trenutno rešitvijo se to normalno ne da narediti. Treba je pač uporabit logiko sistema a gre precej nelogično ob praznih mestih. Mah nima smisla še tiste SK jutri pol bo pa spet en čas mir. Bi pa z veseljem enih 150-180 kanalov odstranil na servisnih s aktivne sheme s tem, da ostalo ostane na trenutnih cifrah. |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Ko si v osnovi nastavljaš programe, seveda traja malo dalje, ko pa imaš enkrat urejeno po sistemu, ki tebi osebno najbolj paše, pa je vsako dodajanje zelo hitro... |
||
|
|
||
|
![]()
Nič ni hitro. Če bi recimo v rezultatih iskanja lahko le vpisal cifro in bi se program vrinil bi rešili 90%. Da zadevo vsaj zmečeš v tisti rang ki ga vidiš na zaslonu.
Tole rinjenje gor in dol med 280 kanali pač ne gre. Dokler jih je bilo 80 je ta logika še OK. |
|
|
![]() |
Značke |
boxu, iskanje, programa |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Sagem HDMI priklop ne prikazuje HD programa | Mirtma | SiOL TV | 9 | 10.05.2012 15:19 |
Zagon programa enkrat in nikoli vec :) | mckeky | Računalništvo in internet | 5 | 05.08.2009 23:32 |
Vprašanje glede programa Zone reality | gugy | SiOL TV | 9 | 19.11.2008 08:49 |
iskanje partnerja na internetu? | tomazi13 | Ljubezen in spolnost | 30 | 17.10.2007 09:19 |
Agencije za iskanje zaposlitve....groza!!!!!!!! | Luccka | Gospodarstvo | 4 | 27.07.2007 14:16 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 19:05.