|
||
|
![]()
Kot vemo se hitrost interneta zmanjša , ko imaš priklopljenje 2 tv. Sedaj me pa zanima ali bi imelo na vpliv hitrosti tudi če grem na telekomovo kabelsko tv . govorim seveda o optiki 20/20
|
|
|
|
||
|
![]()
Če boš imel optiko 20/20 se ti hitrost interneta ne bo nič zmanjšala zaradi prižgane TV.
lp |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Potem pa prosim za razlago zakaj pa na bakru drastično pade hitrost interneta , če imaš prižgan internet (baje en tv pobere 4,5 Mb)
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Na optiki je linija ves čas povezana na 100mbps. Dokler imaš ti internet 20/20 ti več kot dovolj ostane za tv. V kolikor bi naročil 100/20 internet pa bi se ti le ta zmanjšal za 3m oz 6m (HD kanal), ko bi prižgal tv. lp |
||
|
|
||
|
![]()
Hvala za odgovor, ampak moje prvotno vprašanje je bilo za kabelsko televizijo ki jo telekom trži preko optičnega kabla, tvoj odgovor pa se je nanašal na siol tv. Torej kje imam manj izgube v hitrosti če naročim internet in kabelsko (optika) ali internet in siol tv (optika) gre se ob gledanju HD programov
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Thanks
|
|
|
|
||
|
![]()
In na kabelski imaš samo par HD kanalov,programska shema je zelo boga.
|
|
|
|
||
|
![]()
Jaz imam stari trio in kabelsko na 20/20 optiki.
Nobenega zmanjšanaj hitrosti ni zaradi kabelske TV, shema na kabelski pa je boljša kot osnovna na ip-tv. |
|
|
![]() |
Značke |
kabelska, optika |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Optika v Šmarju-Sap | nescafe | O storitvah | 0 | 24.11.2013 13:51 |
Račun: Optika Trio in dodatek kabelska TV | AlienRex | O storitvah | 5 | 09.10.2013 17:14 |
Kabelska tv optika | krepki | SiOL TV | 77 | 28.04.2010 07:21 |
Optika in delovanje | Kingsix | O storitvah | 12 | 22.04.2010 07:18 |
Kaj predlagate TRIO? Kabelska? | majstor | O storitvah | 17 | 18.11.2008 10:13 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 14:45.