|
||
|
![]()
zakaj je to toliko drago, kaj se norca delajo iz ljudi? zakaj bi nekdo dajal skoraj enako ceno za internet, kot za paket trio?
pri t2 so razlicne hitrosti in dejansko precej bolj ugodni od telekoma lansko leto sem jih spraseval in so takrat dajal hitrosti preko telekom optike za isto ceno kot je preko njihove optike, samo 24 mesecev si moral bit narocnik, ker so ti senkal 6 eur za najem pri telekomu |
|
|
|
||
|
![]()
Kdaj boste ponudili pri vseh da bo lahko vsak imel lahko 1gb linijo na optiki tudi na OŠO itd...
|
|
|
|
||
|
![]()
Internet SiOL, paketa TopSolo in TopDuo imata na VDSL osnovno hitrost do 10/2 Mbps.
Zakaj ni več možno na ta dva paketa naročiti višje hitrosti? |
|
|
|
||
|
![]()
Nadgradnja hitrosti v paketu TopSolo in TopDuo je mogoča le na optiki. Sicer višje hitrosti zaenkrat ponujamo le v paketih TopTrio.
|
|
|
|
||
|
![]()
Čudno je zakaj ponujate samo do 100/20 . ko vklopiš 4 tv ti ostane še samo 50-60 .Kje je tu pamet vsaj pri optiki .
Pa tud če imam vse sklopjeno nikoli ne pride do 100 je zmeraj 95-98 piše pa da je hitrost do 100 . Je to sploh legalno ponujati manj kolikor bi moglo bit . |
|
|
|
||
|
![]()
Takšna je prodajna ponudba in omejitev povezave.
Rezultati različnih testov hitrosti so odvisni od mnogo dejavnikov. Ker sklepam, da hitrost merite na speedtest.net, predlagam branje članka: https://support.speedtest.net/hc/en-...lt-calculated- Lep pozdrav, Marko |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Cene paketov na FTTH in VDSL so skoraj cenovno enake, hitrosti pa so na FTTH parkrat višje. Uporabniki kateri imajo trojček ali četverček lahko na VDSL imajo že v paketu višje hitrosti in še lahko doplačajo za še višje, celo do 40/10 Mbps. Uporabniki paketov TopSolo in TopDuo na VDSL pa so omejeni na 10/2 Mbps in ne morejo doplačati za višjo hitrost. |
||
|
|
||
|
![]()
Tudi na optiki ni dosti boljše in sem šel na drugega operaterja, ker največ kar ponujajo je 50/20.
Če te zanima samo Internet, Siol ponudbe zaostajajo kar občutno. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
katere hitrosti imam na voljo in katere z doplacilom, ter koliko je doplacila? 29.95eur je osnovna hitrost 10/2, no ja samo za 10 let nazaj se vrnem v preteklost placam pa kot sem mel trio paket pred 6 leti ko izberem doplacilo 6eur za 50/20 pa mi pokaze ceno 32,50eur, ocitno kombinira s paketom Programska shema + 3 programske opcije 36eur samo za internet?? |
||
|
|
||
|
![]()
+7 eur če nimaš doma fiksnega telefona.. Tak da 43 eur
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
internet, paket |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Paket Gluhi | alex1 | Mobilna telefonija | 1 | 12.10.2014 12:24 |
Mobilni širokopasovni internet za hišo - nov paket TS | uporabnastran | O storitvah | 30 | 10.09.2014 02:44 |
Internet in vas | KokošEmilija | Tehnična pomoč | 6 | 22.11.2011 18:58 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 19:21.