|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Marsikoga mika, da bi zamenjal operaterja, nas je pa veliko, ki te možnosti žal nimamo. Zato pa lahko dela Telekom kar sem mu zaljubi. Marsikje je še vedno eden in edini ponudnik.
|
|
|
|
||
|
![]()
Kako edini ponudnik? Kolikor jaz vem mora telekom omogočit vsem ponudnikom dostop preko njihove centrale
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
se 3 mesce pol pa na t2
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Meni se računsko sploh ne izide, da bi šel drugam. |
||
|
|
||
|
![]()
Lol meni se je hudičevo izplačalo.
|
|
|
|
||
|
![]()
Je čist odvisno, kakšne zahteve imaš, ali imaš pri isti firmi še mobitel..., koliko tv-jem obesiš gor, seveda možnost optike...
|
|
|
|
||
|
![]()
Pri MEGA paketu je en vmesnik za TV - se da hkrati gledati TV na računalniku (vsake toliko rabim 2 TV)?
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ko človek misli, da je vse konec še tole obvestilo:
"mesečna naročnina za e-naslov je 2,29 EUR. Za prekinitev, prosim, da pošljete pisno zahtevo, podpisano s strani naročnika, da bodo sodelavci v Naročniški službi uredili želeno. " Isto kot pri Amisu, kjer velja pregovor bivših naročnikov: "1x amis, za vedno amis". Očitno tudi za telekom to velja. Banalno, da ti računajo e-naslov. |
|
![]() |
Značke |
dopis, javni, slovenije, telekomu |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Optika (FTTH) in FTTN za leto 2014 pri Telekomu Slovenije | uporabnastran | O storitvah | 0 | 14.04.2014 09:50 |
Optično omrežje Telekoma Slovenije | Mislim | O storitvah | 45 | 09.05.2013 13:11 |
tema za društva - obveščanje, razstave, sterilizacija, peticije ... | Snif | Živalski svet | 208 | 24.02.2012 21:50 |
Hare Krišna postala uradna religija Republike Slovenije | jagy | Religija in filozofija | 3 | 02.04.2008 02:11 |
Banka Slovenije in SDS | biz | Slovenija | 9 | 19.03.2007 08:43 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 00:19.