|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pri telekomu sem že več kot 10 let, pa se mi do pred kratkim ni posvetilo, da bi bilo to možno. Če pa gledam zadevo nazaj pa je točno tako, kot sem opisal. Tudi anketo sem pred leti izpolnil z samimi superlativi, ko mi je en čas delovalo o.k. in kar nisem mogel verjeti, pa sem mislil, da so pošlihtali torej grem v hitrejši paket pa se bomo še bolj fajn imeli (pred tem sem bil odločen,da zamenjam operaterja)ter novo vezavo,a se je zgodba ponovila. Takoj po vezavi se začne poslušanje glasbe po telefonu ter razno razne razlage (preveč boxov, da jih je treba fizično izklapljat itd....)Tukaj moram povedat, da je zadeva že dobro delovala z isto obremenitvijo ali celo večjo. Torej po preteku vezave zadeva deluje in od navdušenja gremo novi sreči nasproti, vzameš nov box, se vežeš za dve leti potem pa enaka pesem. Samo zdaj pa res zadnjič.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Po selitvi na t2 se je to kar naenkrat umirilo, mogoce kdaj pa kdaj ven vrglo. Kako je to mozno, ce niso nic spreminjali, edino svoj modem so dali, vse ostalo je ostalo isto na optiki osebno nimam problemov pa sem ze 6 let njihov narocnik (telekom) |
||
|
|
||
|
![]()
Vse je odvisno od linije (in dosti tudi od hišne instalacije), le malo pa od samih naprav. Če je le ta nastavljena na maksimum in so margini tam proti 6,5 se prične dogajat, da linija pada. To je pač cena za to, da deluje čimveč televizij in čimhitrejši internet. Bolje je pustiti linijo na malce nižji sinhronizaciji, da so margini od 8 navzgor, pa bo takoj manj težav. Ostanek težav se pa skriva v spojih na kablih do centrale, ki so pozimi boljši kot poleti (pri meni upload variira med 0,6 Mbit poleti in 1,5 Mbit pozimi).
Na bakru se pač ne da delati čudežev, zato jih tudi ne pričakujte, kvečjemu vam lahko malce pregledajo spoje na liniji (kar precej dela), ali pa upate na čudež in vam napeljejo optiko ali vsaj FTTN (čudi me, da se telekom bolj ne poslužuje tega). |
|
|
![]() |
Značke |
dopis, javni, slovenije, telekomu |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Optika (FTTH) in FTTN za leto 2014 pri Telekomu Slovenije | uporabnastran | O storitvah | 0 | 14.04.2014 09:50 |
Optično omrežje Telekoma Slovenije | Mislim | O storitvah | 45 | 09.05.2013 13:11 |
tema za društva - obveščanje, razstave, sterilizacija, peticije ... | Snif | Živalski svet | 208 | 24.02.2012 21:50 |
Hare Krišna postala uradna religija Republike Slovenije | jagy | Religija in filozofija | 3 | 02.04.2008 02:11 |
Banka Slovenije in SDS | biz | Slovenija | 9 | 19.03.2007 08:43 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 00:56.