|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
po updateu na 6.52 mi je prenehala delovati IPTV, zato je bil potreben factory reset (ki je ohranil verzijo) in še nekaj nastavitev s strani tehnikov(1 uro telefonskega klica), sedaj vse deluje. Imam pa naslednji problem. Potem ko sem v interfaceu nastavil ime wifi omrežja in poimenoval naprave, sem na prvi strani zasledil, da nimam dostopa prek 192.168.178.1 nič več zaščitenega z geslom (seveda, ker ga je reset odstranil) Kliknem na set your password (oziroma na opcijo username & password) in v tistem me je Fritz odjavil ven. Za ftpuserja (ki ima verjetno dostop samo do NAS vsebin) ne vem gesla http://shrani.si/f/1D/Ya/3whI0uo4/2016-10-13.png Vse storitve mi delujejo, ne morem pa več dostopati do Fritz Boxa, edini način kot zgleda je zopet reset to factory, tega pa ne bi rad naredil, ker bom zopet ostal brez nastavitev za IPTV?!? |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni.
Prosim, da na ZS sporočite svoje uporabniško ime storitev SiOL. Lep pozdrav, Marko |
|
|
|
||
|
![]()
Super, smo uredili.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Še eno vprašanje:
A mora biti pred klicom iz analognega telefona priklopljenega v fritzboxa kakšna predpona? Samo z vnosom tel št. 051 xxx xxx se klicat ne da. Kot da je zasedena linija. Če pa kličem iz mobitela na analogni telefon pa ni problemov.... |
|
|
|
||
|
![]()
Sem uredil. Pod outgoing calls je bilo potrebno obkljukat moj fiksno številko.
|
|
|
![]() |
Značke |
652, 7360, box, fritz, težave |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Težave SiOL TV po dveh letih brezhibnega delovanja | bbenci2 | SiOL TV | 18 | 13.12.2010 20:32 |
Težave z sliko in zvokom?! | tattoer | SiOL TV | 2 | 27.11.2010 07:55 |
Težave s sliko in zvokom | Dunja | SiOL TV | 0 | 17.08.2009 12:01 |
Težave s SiOL TV vmesnikom | Dunja | SiOL TV | 0 | 17.08.2009 12:00 |
SIOL TV in non-stop težave ??? | Blond | SiOL TV | 22 | 17.05.2009 09:48 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 11:56.