|
||
|
![]()
Možno je daje najemniški, plačaš 29 eur in ga imaš v najemu, lahko pa da je tvoj, ne vem ker nikjer ne piše nič.
|
|
|
|
||
|
![]()
Sem se pozanimal, plačaš 29 eur in je box najemniški, če vrneš tistega, ki ga imaš trenutno v najemu nimaš naročnine, v nasprotnem primeru se ti obračunava naročnina 2.90 eur na mesec. Je pa možno dobiti v Telekomovem centru, sam so menda že zaloge pošle, dobili se bodo po 28.12., ne vem pa ne ali to v vseh centri ali ne.
|
|
|
|
||
|
![]()
- Mesečno plačujem 70eur za paket Modri!! Paket ADSL, hitrost celih 8/1 mbps (Kamnik)!!! Optiko nam gradite neuspešno zadnjih 11let.
- Naročnik sem 15 let - v tem času 3x ali več aneks zaradi nakupa Siol Box (Sagem,...) po 1eur - kot se spomnim, vsaj 1x 130eur za nakup tretjega Box-a Sedaj pa želite od mene 29eur + 3eur/mesec za vsak Siol Box, ki bi ga zamenjal z novim Neo. Zato, da dobim škatlo vredno letnice 2018, ki bo delala dovolj tekoče za normalno spremljanje programa. Kar BOX že nekaj let več ni... Torej, za 3 TV sprejemnike, od mene želite 90eur, ter mesečno 79 namesto 70! In potem pravite, da mi bo priporočal vsebine, kar zna odlično že Chromecast za 40eur. Hvala, da zvesto nagrajujete zveste stranke. |
|
|
|
||
|
![]()
ma tudi jaz verjetno ne bom tega vzel,..
imam že sedaj na 2 TVjih TVin in AirMouse zraven (saj so onemogočili delo s klasičnim daljincem), pa popolnoma zadovoljivo funkcionira.. tale Telekom odnos, pa tudi mene stalno bolj sili k konkurenci.. |
|
|
|
||
|
![]()
hahaha, nekje sem zasledil da je telekom s to EON kišto leto in pol pred konkurenco!? kvečjemu leto in pol zadaj!
![]() konkurenca vabi z modernimi rešitvam - kot je SMART TV APP!!! novi svet my ass.. edino za tiste neandertalce z reklame mogoče! pa še plačal naj bi za to? sej se hecajo ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Veliko pompa in malo izplena. Ta platforma Neo ne ponuja nič revolucionarnega, še za smart tv ni na voljo, kar je velik minus v primerjavi s konkurenco. Torej še vedno rabiš škatlo. Berem, da so spet neke mučke glede plačila novega boxa. Poleg 29 EUR še neka najemnina. A lahko kdo od pristojnih to pojasni?
Več kot očitno so pri Telekomu zaspali in ko je konkurenca v začetku jeseni na veliko lansirala novosti, so pri TS objavili pompozno napoved o revoluciji, dejansko so pa potem v 3 mesecih nekaj na hitro spacali skupaj. Neke dodane vrednosti pa zaenkrat ne vidim. Pameten dom že obstaja (Google, ...). Poleg tega so preko te aplikacije NEO vidni isti tv programi kot na TViN (brez Sportklubov in nekaterih drugih). Naj raje malo posodobijo programsko shemo s kakšnimi HD programi, za katere prosimo že več let in jih konkurenca ima, pa uredijo osnovne funkcije, da bodo delovale kot naj bi. V tem času so zgolj postopoma dražili storitve, znižali popust prek programa zvestobe (10 EUR na leto max., halo, a točke zvestobe si pa lahko nekam vtaknem?). Zdaj berem, da jim je že pošla zaloga boxov, torej so bili totalno nepripravljeni. Na spletni strani nikjer nobenih pojasnil glede naročila, cene, da bi človek prebral pogoje. TS epic fail! |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
A za android je že???
|
|
|
![]() |
Značke |
–, dobrodošli, neo, novi, svet |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Novi narocnik - nekaj vprasanj | DennisDee | O storitvah | 5 | 27.08.2018 07:32 |
prodam, oddam, podarim, izgubil se je ... oglasi za domače živalice | Goody | Živalski svet | 306 | 28.11.2014 20:32 |
Novi Zakon o davku na nepremičnine -ŠOKANTNO!!! | Dual | Slovenija | 9 | 05.03.2013 13:38 |
tema za društva - obveščanje, razstave, sterilizacija, peticije ... | Snif | Živalski svet | 208 | 24.02.2012 21:50 |
Novi www.siol.net - beta | Goody | Pripombe in komentarji | 67 | 18.02.2008 12:38 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 01:44.