|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Spoštovani,
V to tematiko vpisujete TV kanale, ki vam trenutno pri storitvi Siol TV ne delujejo oz. se vam pri spremljanju pojavljajo motnje. lep pozdrav, Klemen Ramoves |
|
|
|
||
|
![]()
adult chanel na 406 ne dela sploh
|
|
|
|
||
|
![]()
- vsi trije RAI programi - občasne zatikanje slike
- Terranova - občasno zatikanje slike - Net TV |
|
|
|
||
|
![]()
net tv dela z 10Hz
|
|
|
|
||
|
![]()
Adult Channel sploh ne dela že dolgo časa.
Hude motnje, ki skoraj onemogočajo gledanje, imajo: Net TV, Rai 2, Rai 3, ZDF ... Včasih tudi nagaja Terranova, ki bi ga lahko v vmesniku lahko poimenovali s pravim imenom. Zdaj ga najdemo kot Onyx in med glasbenimi programi, kamor zagotovo ne sodi. Podobno bi lahko preimenovali HTV Plus, saj HTV 3 ne obstaja več. Ker ima XXL Adult le kakšne štiri ure sporeda na noč (+1-2 uri reklam), bi lahko številko 403 čez izkoristili tudi čez dan. Da ne govorimo o vašem programu SIOL TV na številki 200, ki je doslej vsega skupaj delal če dvakrat, če se ne motim |
|
|
|
||
|
![]()
težave na htv plus (kockice), net tv(slow motion), adult channel(ne dela)
lep pozdrav tomazv |
|
|
|
||
|
![]()
Pri meni se pa pri vseh močno zatika zadnje dni in zvok šteka, še posebaj če kaj dl-jam.
Zaenkrat še ni bilo tolk hudih težav, pa mam že pol leta zadevo. |
|
|
|
||
|
![]()
Hm zdej pa odlično dela, k sem aminota vrgu u steno!(joke) Ne v bistvu sem še enkrat resetiral, čeprav sem že prej nekajkrat.
:D |
|
|
|
||
|
![]()
18.11.04 ob 22.30, oziroma celo oddajo na TV-Paprika, kocke, popačen glas, na čase popolnoma nerazumljiv. Večkrat kockice.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdrav!
Po pribl. dveh mesecih mi siol tv spet para živce. Zadnje tri dni se mi na LJ1,2, Akanal, Pop in ORF 1,2.. pojavljajo kockice in popačenje glasu na pribl. 15 sekund. Napako sem že prijavil na brezplačni siol številki in dobil "lame" navodilo, češ resitiraj modem in vse bo ok. Zadevo sem prijavil tudi na 116. Kaj naj storim?! Verjetno razumete, da takšna storitev ni odraz kvalitete in celovitosti. Moje up. ime je: "mnovaks". Prosim, da zadevo preverite! LP <----***@@@@@***----> |
|
|
![]() |
Značke |
channel, dela, dolocenega, history, hrt, info, kabelski, nedelovanja, nedelovanje, pink, programa, siol, sip, spremljanjem, tedn, težava, tvzvok, že |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 07:10.