|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
NEO Smartbox WiFi ne deluje več. Aktiviran je, geslo je pravo, a mi telefon javi, da se nanj ne more povezati.
|
|
|
|
||
|
![]()
Včeraj sem vrtel s hitrostjo 4x in 8x in se je zdelo kot da vrti s 64x. Snemati se mi ne da več teh prizorov vsakodnevnih.
Danes sem vrtel naprej in je najprej začelo po časovnici vrteti nazaj. |
|
|
|
||
|
![]()
Še en bug: Če poslušaš Radio, npr. Rock Radio, zatiščiš hiško in hočeš odpreti Youtube ne gre. Ko se vrneš na predvajanje tv v živo, zatiščiš hiško potem pa dovoli izbrati Youtube med aplikacijami
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Če pomislim še na "bliskovite" preklope med programi in kaotična previjanja naprej in nazaj. Prvorazredno. Gotovo so te nagrade tipa, plačaj in si dobitnik. ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Danes, čeprav ni bilo nobenga za daljincem, se je večkrat NEO prižgal in ugasnil. Ko smo končno hoteli nekaj gledati je bilo potrebno izreči magic words "Resetiraj me"
|
|
|
|
||
|
![]()
Javljam, da že nekaj dni ne dela aplikacija Pickbox Now; aplikacije ne naloži, v nedogled prikazuje samo napis "Pickbox Now".
|
|
|
|
||
|
![]()
Še dve moteči stvari, prva že dolgo časa
1) Ob preskoku na naslednjo oddajo npr. pri ogledu nazaj izgubi cca 5 sekund vsebine. Javil, posnel, ni da ni, ne da se mi več težit je pa zelo moteče. Prek NEO.IO lepo ponovi zopet to vsebino, tudi na starem Siol Boxu odreže manj vsebine. 2) Posnameš oddajo in jo gledaš po recimo 20 dneh. Oddaja se začne malce kasneje kot na sporedu in potem ne vidiš konca, ker je ubistvu šel v naslednjo oddajo, ti si pa pred 20 dnevi posnel samo dotično. To je res butasto in bi moral posnetek narediti še cca 5 minut prejšnje in 5 minut naslednje oddaje. Sicer je neuporabno, ne bom pa valda zaradi enega filma posnel vreme prej in še 24 ur zvečer kasneje npr. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
kako je to možno? |
||
|
|
||
|
![]()
Zato, ker je BOX snemal na vgrajen disk, NEO pa posname na strežnik. Če gledate posneto vsebino v roku sedmih dni, ko je še ogled nazaj, boste začetek naslednjega segmenta, kjer je konec posnete vsebine še videli. NEO ne ločuje glede na vsebino, ampak glede na spored. Žal je res tako, da se večina TV-hiš ne drži sproreda in nato pride do te neprijetnosti.
Lp Črt |
|
|
![]() |
Značke |
neo, smartbox, tehnične, težave |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Težave z sliko in zvokom?! | tattoer | SiOL TV | 2 | 27.11.2010 07:55 |
Težave s sliko in zvokom | Dunja | SiOL TV | 0 | 17.08.2009 12:01 |
Težave s SiOL TV vmesnikom | Dunja | SiOL TV | 0 | 17.08.2009 12:00 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 18:06.