|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Kaj se zadnje čase dogaja s HD programi. Samo, da je malo več dogajanja v kadru se ločljivost kar dobro spusti. To še zdaleč ni HD. To se dogaja skoraj pri vseh programih. Ali res morate imeti tako kompresijo ker to ni gledljivo na večjih zaslonih. Kolesarjenje na Eurosportu je kot, da bi s kalkulatorjam snemali pa je kao HD.
|
|
|
|
||
|
![]()
Kje to opažaš? Si na optiki al?
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz tega ne opažam.. sem pa na optiki
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Na bakru. |
||
|
|
||
|
![]()
Zdravo!
A še kdo opaža, da ne dobiva posodobitev NEO-ta? Tudi med ovestili, kjer so ponavadi opisane posodobitve ni nikakršnih sporočil. Kolega ima oktobersko posodobitev 1.1.159, jaz pa še vedno 1.1.151. Se še kdo sooča s tem? Dobil sem sicer odgovor, da je uradna verzija 1.1.151, ampak na podlagi dejstev temu ni tako (razen, če je 1.1.159 testna pri samo določenih napravah). Hvala za odgovor. |
|
|
|
||
|
![]()
Pri Eurosportu in kolesarstvu je tako, da zna biti problem že v izvoru. Kolesarili so po terenu, ki nima dobre povezave. Ali je isto tudi, če gledate npr. snooker?
Lp Črt |
|
|
![]() |
Značke |
neo, smartbox, tehnične, težave |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Težave z sliko in zvokom?! | tattoer | SiOL TV | 2 | 27.11.2010 07:55 |
Težave s sliko in zvokom | Dunja | SiOL TV | 0 | 17.08.2009 12:01 |
Težave s SiOL TV vmesnikom | Dunja | SiOL TV | 0 | 17.08.2009 12:00 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 22:23.