|
|||
|
![]() Citat:
Stanje je enako od prvega priklopa naprej in po vseh številnih resetiranjih. Dejansko še sploh ni delovalo. Da pa bi spet poskusil resetirati pa niti ne pomislim, ker sem končno razvrstil programe in ne bi rad spet padel na default, kot pri zadnjem resetu. Je preveč dela vloženega. |
||
|
|
||
|
![]()
Ali You tube deluje na EON boxu?
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
- Pri HBO on Demand (in morda še kje) aplikacija ne označi že videnih nadaljevanj serij in si ne zapomni mesta prekinitve ogleda, da bi lahko prihodnjič nadaljeval od tam.
- Posamezne oddaje lahko sicer označimo z "moj izbor", toda zanj ne najdem posebne rubrike, kot je pri boxu s. |
|
|
|
||
|
![]()
Ste tole že rešili:
Zame je nesprejemljivo to, da mi v ogledu nazaj vedno vsili HD, čeprav imam v configu SD. Za programe v živo pa je SD upoštevan iz configa. Pri moji slabi liniji se potem v ogledu nazaj zgodi, da zaštopa oba tv komunikatorja v hiši - torej nesprejemljiv bug na slabih linijah. Ostali bugi, ki sem jih prijavil niso tako moteči in sem pripravljen počakat, da se odpravijo v januarju... Javljeno je bilo že sredi decembra... |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Mene zanima ali bo omogceno na boxu da bo podpiral ntfs format zunanjih diskov??
|
|
|
|
||
|
![]()
Morda banalno vprašanje. Ampak ali ste lahko naredili še bolj nepraktičen način odpiranja in vstavljanja baterije v daljinec?
|
|
|
![]() |
Značke |
neo, smartbox, tehnične, težave |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Težave z sliko in zvokom?! | tattoer | SiOL TV | 2 | 27.11.2010 07:55 |
Težave s sliko in zvokom | Dunja | SiOL TV | 0 | 17.08.2009 12:01 |
Težave s SiOL TV vmesnikom | Dunja | SiOL TV | 0 | 17.08.2009 12:00 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 01:50.