|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Bravo Telekom!!!
Čestitam vam da ste uspeli nategniti nas "beta testerje", ki smo plačali 29 EUR za NEO, na katerem še vedno po pol leta ne deluje več kot pol oglaševanih storitev, sedaj pa mi pošljete sms z naslednjo vsebino: "Ujemite brezplacno izdajo novega NEO Smartboxa in vstopite v novi svet. Za narocilo obiscite najblizje prodajno mesto ali poklicite 080 8000 in NEO Smartbox vam pripeljemo na dom. NEO Smartbox vam poleg stevilnih prednosti omogoca tudi glasovno upravljanje v slovenscini, ki vam prinasa poenostavljeno iskanje TV-vsebin. Pohitite, novi NEO Smartbox vam brezplacno izdamo le v tednu od 9. 5. do 15. 5. 2019. Vec na www.neo.io. Prijazen pozdrav, Telekom Slovenije, d.d." Vam lahko vrnem moj NEO, mi vrnete denar, jaz pa se prijavim za vašo brezplačno akcijo??? Podn od podna... |
|
|
|
||
|
![]()
Me ima, da pišem ZPS glede tega.
|
|
|
|
||
|
![]()
Kot kaze se folk ne odloca za NEO zaradi vseh tezav... in ga sedaj ponujajo zastonj
|
|
|
|
||
|
![]()
Očitno jih imajo sedaj preveč na zalogi in ker niso še dodelani pa so to "akcijo" izvedel.
|
|
|
|
||
|
![]()
Nastopila je zadnja faza NEO boxa.
AMEEEN |
|
|
|
||
|
![]()
Izjemno nekorektna poteza. Za polizdelek smo morali plačati 29 evrov, nekoliko izboljšan aparat (z veliko pomočjo neuradnih beta testerjev iz foruma) delijo že zastonj, ko bo stvar delovala normalno, bo Telekom že plačeval novim interesentom?
|
|
|
|
||
|
![]()
Jaz sem v ponedeljek zamenjal SiOL Box za NEO (za 29€) in v četrtek pride novica ven, da je sedaj brezplačno.. Super res, tako se dela z naročniki, ki so pri Telekomu od 2005
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Mene zanima a to moraš box/sagem zamenjat ali dobiš neo?
Ker osebno v menjavo ne grem. Nam pa (no vsaj takrat nam je bilo rečeno) pripada glede na paket še en brezplačni box, a smo raje vzeli vsak mesec popust 1€. Če ga dajo ga vzamem, če gre za menjavo naj ga imajo Če izgubim popust naj ga tudi imajo. Bi prosil za kakšen "kompetenten" odgovor. |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz sem moral 1 vrniti torej zamenjava
|
|
|
|
||
|
![]()
Jaz sem boxe obdrzal, enako sem na prejsnjem paketu imel 1EUR popusta. Ce so boxi tvoji ne vidim razloga, da ti ne ostanejo.
|
|
|
![]() |
Značke |
brezplačni, neo, wtf |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Modri paket - kateri posebni programi so brezplačni | borisu | SiOL TV | 1 | 16.10.2015 20:41 |
Koncerti, ki nas bodo razveseljevali | Smaug | Glasba | 767 | 23.02.2015 20:20 |
Brezplačni arhitekturni nasvet | arh.nasvet | Dom in družina | 0 | 06.01.2013 12:36 |
tv 2 meseca brezplačni | otiv | O storitvah | 6 | 17.12.2008 19:34 |
Brezplačni programi | grgo | Računalništvo in internet | 4 | 01.06.2008 14:35 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 09:58.