|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Mi lahko prosim nekdo pove katero anteno naj kupim za Telekom hibridni modem, ki nam ga je tehnik usposobil danes ....ker mi signal nih mi je Telekomov tehnik rekel naj nabavim se zunanjo anteno... Na klic 080 8000 niti ne vejo kaj in kako... in me samo vezejo na nekoga druega in na koncu ne izvem nic.
Hvala |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
na voljo je komplet anten na povezavi: https://www.telekom.si/poslovni-upor...ljucke-srebrna Ponujamo pa tudi možnost izposoje testnega kompleta anten za obdobje 10 dni, s katerim preverite možnost izboljšanja signala in se nato odločite za nakup. Prosim da mi na ZS sporočite vaše uporabniško ime širokopasovnih storitev. Sporočite mi tudi na katerem Telekomovem centru bi opremo prevzeli ter kontaktno številko na katero vas sodelavci obvestijo, ko bo oprema na voljo. Lep pozdrav, Simon |
|
|
|
||
|
![]()
Pisal zasebno.
Hvala |
|
|
|
||
|
![]()
Si izposodim temo. Spraseval sem veckrat za tak modem - baker za tv, lte za net - pa ste govorili, da ga nimate. Kje si lahko kaj vec o tem modemu preberem?
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Telekom razmisljate da bi omogocili vecjo hitrost na Hibridu... konkurenca ponuja bistveno vec ?
|
|
|
|
||
|
![]()
Če želiš višje hitrosti (v teoriji), boš moral izbrati konkurenco. Ampak ne biti preveč navdušen nad oglaševanimi višjimi hitrostmi
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
antena, hibridni, modem, zunanja |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
HIBRIDNI MODEM xDSL+LTE | l0jzi17 | O storitvah | 79 | 10.12.2018 23:58 |
VDSL modem zamrze vsakih nekaj tednov | mk607192 | O storitvah | 1 | 15.12.2014 21:10 |
Modem Gennet Oxygen problemi | Primoz78 | Tehnična pomoč | 11 | 18.08.2013 22:46 |
Siol modem nastavitev kot modem | rambo013 | Tehnična pomoč | 4 | 30.06.2010 20:23 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 09:35.