|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Tudi pri meni Discovery Science deluje le za gluhe. Zvok porazen oz. ga ni cca 14 dni. Sem mislil, da bo do sedaj to urejeno in ker ni, sem se oglasil in pristavil svoj piskrček. Fantje, dejte zrihtat. Lokacija Kamnik, modem Sagem.
Lp |
|
|
|
||
|
![]()
discovery science ne dela že 14 dni zvok. dajte zrihtat
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
vprašanje pa je če sploh kdo to bere
|
|
|
|
||
|
![]()
Bo treba počas povedat kter komunikator. VLC ga obdela OK. Zgleda, da se bodo, oz. so se že začeli pojavljat problemi na določeni opremi na drugi pa je OK.
Tud POP recimo, ki je bil predmet debate, je bil kakor jaz dojemam zvok, ob mojih nastavitvah zadnji mesec čisto OK. |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz sem napisal ze tretji dan ko ni delovalo da imam Sagemov STB. Bi pa bilo zanimivo ce bi se kdo ki ima Aminota potrdil ali zanikal tezavo. Vsekakor bom pa po praznikih poklical na SiOL.
|
|
|
|
||
|
![]() ![]() ![]() zakaj vedno ko je kaka tekma lige prvakov al pa prenos formule 1 italijanski program RAI (kakršnikoli) NE DELUJE. !!!????!??! ![]() kaaj za ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
mrk! zatemnitev!
avtorske pravice! |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Nekatere licence so vezane na "državne meje".
|
|
|
|
||
|
![]()
Neverjetno kakšno sprenevedanje administratorja !
Čeprav siolovi ljudje dobro vedo za napake in tudi izvor napak, le teh ne odpravijo ! Motnje se pojavljajo na vseh kanalih, tako da ni možno nemoteno spremljati tv programa ! Čeprav se dnevno vrstijo kritike na Siol tv, se zavedene naročnike še kar naprej mrcvari v upanju, da bodo morda le rešeni problemi, a kot kaže temu ni tako, saj ta agonija traja že predolgo časa. Upam, da bo novo združenje v zaščito siolovih zavedencev, uspelo ta problem rešiti in to čim prej. |
|
|
![]() |
Značke |
channel, dela, dolocenega, history, hrt, info, kabelski, nedelovanja, nedelovanje, pink, programa, siol, sip, spremljanjem, tedn, težava, tvzvok, že |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 13:13.