|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Escales ne dela ostali delajo
|
|
|
|
||
|
![]()
ODLIČNO!
čakam do 2h da se začnejo Grammy Awards na pro7, gledam urco pa se neki malenkosti zraven in potem..................NČ siol tv OUT! popolnoma...ni lepsga kot cakat pozno v noc zato da bos videl zadevo v zivo in potem ti nesposobni siolovci onemogocjo gledanje, kljub temu da redno v vseh rokih plačuješ.... ja tko je ce ni konkurence.....mislm neverjetno vsi kanali so izpadl niti en ne dela...newerjetno in ne mi z bednimi izklopi aminota, resetiraj modem, resetiraj hub....zal sem vse to ponovil vsaj 4x in zal negre....UPAM DA BOM OSKARJE, KI BODO KONEC FEBRUARJA LAHKO GLEDAL V ŽIVO!!!HVALA |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
prihajalo do nekaj minutnih prekinitev pri dostop do omrezja SiOL in uporabi SiOL-ovih internetnih storitev. Smešni ste do konca. ![]() |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
ne delata n-TV in Escales....pa dajte HRT plus v novi vmesnik
|
|
|
|
||
|
![]()
Jaz pa imam še vedno težave z programom 12 ORRF1,ki zadnje dni kar pogosto izpada.Ampak to ni glavni vzrok zakaj se oglašam tu. Jezen sem zaradi formata v katerem se odaja ta program predvsem ta novejši filmi ali različne oddaje.Saj potem raztegnejo sliko in vidim od logotipa ORF samo O torej kar precejšnji del slike manjka,kar se je vidlo lepo včeraj ko so meli izbor za pesem eurovizije in med glasovanjem se ni videlo skupnega števila točk oziroma vidla se je samo prva številka,čeprav je bla številka dvomestna.
Torej ta problem se vleče že par mescov in še zadeve niso uredili oziroma kolk mi je znano je pasovna širina programa večja kot 4MB. Vendar zdaj ne vem ali je problem pri njih ali pa imam kakšno nastavitev na tv-ju glede formata slike.Vendar če bi imel napačno nastavitev potem tudi drugih programov ne bi mogel gledat.Ostale pa vidim normalno brez težav. Prosim da to čimprej odpravite.Sicer moram v ponedeljek poklicat ampak verjetno takrat ne bom nič rešo. |
|
|
|
||
|
![]()
ORF1 ni glede prenosa (količine podatkov) prav nič posebnega. Celo nekaj manj kot recimo SLO1, SLO2. cca 4.66 mbps
Glede nastavitev za formate slike pa je bla ena tema. Se ne spomnim če si bil kaj zraven. UPS! Zdele odkar tole pišem mi je 2 * po sekundo popolnoma zmanjkalo podatkov in sedaj še tretjič. Dejansko nekaj ne štima! No zej je pa dol padu. Čeprav podatkov naj bi blo iz tega UDP 6.8 oz. kar mi gre skoz linijo. |
|
|
|
||
|
![]()
Evo me spet nazaj.
Glede delovanja Siol TV je vse OK. Razen Rai3 ima občasne težave. Zanima pa me nekaj druga;in sicer,kdaj bo na Siol tv,če bo kdaj na voljo History channel in Adventure one. Ta dva kanal sta namreč zelo zanimiva,in lepo bi bilo,da bi se pridružila Siol tv. |
|
|
|
||
|
![]()
zadnje case sem zelo zafovoljen s siol tv
razen internet na tv je podn |
|
|
|
||
|
![]()
Ne vem če se spomniš kolk je blo pred cca. 20 leti znakov na "slončku" alpa "mavrci". 40 na vrsto pa seveda nič TTF. Vsi znaki enak široki. Tist se je dal brat. Sicer razen "pres space to start" in "game over" itak ni blo...
Zdej bi pa radi sliko pa še nevem kolk zankov v vrsti na ekranu skoraj enakih karakteristik na istem standardu kot takrat (PAL). Enostaven se ne izide. Ko bodo plazma in LCD TV mal bolj dostopni bo pa to z ustreznim STB ali kar računalnikom uporabno. Do takrat pa je "klasičen TV" le za novice brat pa še to gre res precej težko. Je pa solidna zamenjava za zelo okoren TTX. Kot sem že nekajkrat napisal zaenkrat prisegam na nekoliko manjši in kvalitetnejši monitor. Mal sem šel OFF topic a reklam na TV kar ni konca ![]() |
|
|
![]() |
Značke |
channel, dela, dolocenega, history, hrt, info, kabelski, nedelovanja, nedelovanje, pink, programa, siol, sip, spremljanjem, tedn, težava, tvzvok, že |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 12:28.