|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Jaz ne, ker sem bolj len človek ne podajam reklamacij tudi takrat nisem ko mi TV ni deloval cel teden itak ne prišparam veliko glede na to, da je treba reklamacijo pošiljati priporočeno kar znese že 370 SIT. Ampak če bi to naredili vsi naročniki bi se samemu ponudniku kar poznalo pri mesečnem prilivu.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ni podlage za reklamacijo...
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Testni kanal: zvok zaostaja za sliko za več kot 5 sekund.
![]() ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Hm, reklamacijo lahko pošlješ tudi nepriporočeno, jo osebno odneseš na siol ali pa pošlješ po faksu kar je še najceneje...... sam sem poslal tudi že po e-mailu tako na siol, telemach in simobil..... ker pač ne mislim imeti dodatnih stroškov... |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Društvo za zaščito potrošnikov je en kup ničvrednežev.... so me nasrali da sem se včlanil v zameno dobim revijo vip ki je v celoti prepisana in popisana s tujimi testi ki če jih bereš tti je kar slabo....... ko jih pa rabiš dobiš pa odgovor tak da ti itak nič ne pomaga, uglavnem grem stran od tam takoj ko lahko..... pač če bi naši južni sosedje plačali pravice za prenos tekem v sloveniji bi jih vi lahko gledali....... če smo že na tem... kdo pa komu očita ko je rai zaklenjen........ ? |
||
|
|
||
|
![]()
Ne dela HRT2. Prosim odtemnite ga, tekme je že zdavnaj konec.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ne vem, kako drugje, ampak v Novem mestu že dva dni ne dela eurosport1. Smola, človek bi spremljal tour, pa nič. Upam, da bo napaka kmalu odpravljena.
lp |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
![]() |
Značke |
channel, dela, dolocenega, history, hrt, info, kabelski, nedelovanja, nedelovanje, pink, programa, siol, sip, spremljanjem, tedn, težava, tvzvok, že |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 11:36.