|
Živalski svet za ljubitelje vseh živalic, nasveti, slike, domači ljubimčki ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
http://www.idausa.org/facts/catdogfur.html
Samo eden od člankov, ki pove, da ni vsak prijazen do živali. Meso pa gre na krožnik. Dober tek! ![]() Ostale živali za krno so še: zajci, bobri, lisice ... mogoče še katera od živali? |
|
|
|
||
|
![]()
Slišala sem, da se gre lahko v zavetišče Gmajnice redno ali občasno sprehajat tamkajšnje kužke.
Ve kdo kaj več o tem? Ima kdo kaj tovrstnih izkušenj? |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Mislim, da lahko tam tudi za zmeraj kakšnega posvojiš. Razen, če te zanima le sprehajanje - to pa ne vem, ampak gotovo ne bi imeli nič proti.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Uradne ure Delavniki: * posvojitve živali: 11.-12. in 14.-15.30. ure * sprehajanje psov: 15.30.-17. ure Vikendi in prazniki: * sprehajanje psov : 12.-13.30. ure * posvojitve živali: 13.30.-15. ure Organizirane skupine se lahko dogovorijo za obisk tudi izven uradnega časa obiskov! |
||
|
|
||
|
![]()
Albundy, hvala ti!
![]() Me pa vseeno še zanima, če kdo tukej gor v praksi to počne?! Slišala sem, da imajo kar nekaj rednih sprehajalcev - večinoma tistih, ki bi želeli imeti kužke, pa za to nimajo možnosti. Ali pa enostavno tistih, ki se jim kužati v zavetišču smilijo in se pridejo malo ukvarjat z njimi. Pohvalno! ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Počnejo tudi v praksi ja. :big:
Ena moja prijatlca je hodila občasno sprehajat kužke tja. :wink: ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz počnem to v praksi. In ti moram povedat, da je strahovita gužva za konec tedna. Če hočeš dobiti kakega kosmatinca bo treba priti kar malo prej kot ob 12h.
|
|
|
|
||
|
![]()
A res? :shock:
Hvala za informacijo! ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Jst sm tut tam sprehajala pse, ker sm pač neki časa bila tam na praksi. Pa tut psičko sm posvojila na Gmajnicah
|
|
|
Značke |
dobrodelna, društva, makarovič, obveščanje, peticije, prireditev, razstave, sterilizacija, svetlano, tema, živali |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 00:33.