|
Izobraževanje in šola znanje, referati, plonkci, matura, izpiti ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
helow
vprasala bi kako izgleda izobrazevanje na policijski akademiji?ali je tezko? |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
srce55
Pozdravljeni! Sin se je prijavil na razpis policije za usposabljanje na meji. Ali morda veste kdaj jih bodo pričeli klicati in kako poteka cela zadeva , tudi usposabljanje. Hvala in lp |
|
|
|
||
|
![]()
Zanima me informacija ,če je katera od vas bila na sprejemnih testiranjih v aprilu 2018 za policista v tacnu . Sama sem opravila fizično testiranje. Zbrala sem 38 točk.
Nato smo imeli še psihološko testiranje ,kjer so nas na začetku že opozorili ,da so zvišali kriterij . Ne vem kakšen kriterij ,kjer itak jih zanima samo osebnost in 20% IQ. Iq sem testirala na večih testih in se giblje okoli cca 110 . No v glavnem po 14 dneh sem dobila pošto ,da pri psihološkem testiranju nisem dosegla pričakovanega rezultata in da me ne bodo uvrstili v nadaljnji postopek. Zanima me ali se ima smisel prijaviti naslednje leto ponovno ? Ker kot berem po forumih so nekatere sprejeli šele v tretjem ali četrtem poizkusu. Zanima me ali je še kdo padel na psihološkem testiranju in če kdo kaj več ve o teh testih ,ker baje jih eni znajo na pamet. hvala martina |
|
|
Značke |
akademija, policijska, tacnu |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 15:25.