|
|||
|
![]() Citat:
Lp Jure |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Lp Jure |
||
|
|
||
|
![]()
Kwa bi jaz delal v firmi, kjer ni "rokov", za zmeri. Kot sem omenil, res dobiš v roku le odgovor, da poteka reševanje reklamacije.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Ne držijo se nobenih rokov. To je dejstvo.
Jaz sem celo enkrat po posredovanju dobil odgovor, da sem se za podobno zadevo že pritožil enkrat prej in ne bodo reklamacije reševali .??? Halo, ja zakaj pa so potem reklamacije ? To se pravi ,da ko se enkrat pritožiš za določeno težavo si bonus izkoristil. Enostavno igrajo na karto da boš izgubil voljo in živce in boš odnehal. Šlamparija prve vrste. lp |
|
|
|
||
|
![]()
Pri ZPS pravijo, da lahko potrošnik (če operater na ugovor ne odgovori v 15 dneh) vloži predlog za rešitev spora na Agencijo za komunikacijska omrežja in storitve (AKOS). Dodajajo, da je treba paziti na rok, ki znaša le 30 dni od dneva vložitve ugovora pri operaterju (torej 15 dni po izteku roka za odgovor operaterja).
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Zadeva rešena sem dobil odgovor.
|
|
|
|
||
|
![]()
Jaz sem pa ta teden dobil odgovor, sklep od AKOS. Zadevo in eno tipkano stran, nič posebnega so reševali 8 mesecev. Vse čestitke za učinkovitost.
|
|
|
|
||
|
![]()
10.5.2014 oddal reklamacijo. Do danes nisem prejel niti obvestila, da se "obravnava". Torej kje je tistih 15dni?
|
|
|
![]() |
Značke |
računa, reklamacija |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
račun - reklamacija - tišina | danilo | O storitvah | 18 | 27.02.2012 23:01 |
Račun, reklamacija, ja pa kaj še | Wampek | O storitvah | 12 | 16.09.2009 20:43 |
Reklamacija | adri | O storitvah | 1 | 01.02.2009 00:53 |
Ukinitev računa SIOL Plac | gombi | SiOL PlaC | 2 | 21.10.2008 14:17 |
pomota pri plačilu računa | andreja_1 | O storitvah | 11 | 02.07.2007 16:34 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 14:15.