|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Hojla
Malo več kot 2 leti sem naročnik ADSL. Do sedaj sem imel TRIO paket, pred približno 40. dnevi pa so me prestavili na novo shemo. Prej je bila postavka na računu: 1. Paket TRIO......41 EUR z vključenim DDV Sedaj pa so na računu postavke naslednje: 1.Naročnina SIOL TV.........20 EUR z vključenim DDV 2. Naročnina Internet.........29 EUR z vključenim DDV 3. Naročnina Telefonija.....14 EUR z vključenim DDV Skupaj je torej kar 63 EUR z vključenim DDV. Na računu je sicer tudi naslednja postavka: 4. Naročnina akcija popust....- 22 EUR z vključenim DDV. Celotna naročnina z vključenim akcijskim popustom je tako tudi sedaj 41 EUR. Razlike torej ni. Zanima oziroma skrbi pa me beseda "akcija popust". Zanima me ali je ta popust veljaven ves čas trajanja naročniškega razmerja ali pa samo določeno časovno obdobje. Hvala za odgovor in lep pozdrav. |
|
|
|
||
|
![]()
Naročnina je tista ki ti piše na pogodbi: mesečna naročnina s popustom ( z DDV) : 41€ in to je fiksna mesečna naročnina + pogovori ki jih boš opravil
te številke,ki si jih zavedel, veljajo cene kot samostojna storitev, tako da zate ne pridejo v poštev in ta "akcija-popust" je stalna |
|
|
![]() |
Značke |
shema, siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Novo v ponudbi.."Testni uporabnik" - zavajanje naročnikov ali??? | saonaion | SiOL TV | 27 | 31.12.2015 02:37 |
SiOL TV Plus | Lipa | SiOL TV | 1 | 28.04.2007 18:59 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 09:03.