|
Lepota in stil moda, nasveti, nega, lepota ... |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Jz pa iščem kakšno trgovino v LJ kjer bi prodajali "zimske" all star-ke (torej tiste ki zgledajo enkako pa imajo malo dobelejšo plast, da ne zebe
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
pozdravljena,
nismo v Ljubljani pač pa v Radomljah. Z avtom ste pri nas v 20 min. Nudimo vam pa individualne tečaje za izdelavo geliranih nohtov. kontakt: www.lepi-nohti.si, 041 3213 686 |
|
|
|
||
|
![]()
Bi mi znal kdo svetovati, kje bi lahko v LJ kupila mornarsko kapo? Gre za neko žurko, ne rabim, da je ful draga in lepa in vse...
Kaj poceni in da je mornarska... Hvala. |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni!
Mene zanima, če ima kdo izkušnje s tem deodorantom! |
|
|
|
||
|
![]()
Živjo.
Iščem tale uhan kot ga je že nekdo pred mano.. Našla sem uhane v spletni trgovini ampak so cene kr visoke. Torej me zanima kje v Sloveniji bi se dalo to dobit. ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
A bi mi lohk kdo priporoču kakšno totalno odštekano bundo za to zimo pa da je vsaj mal znamke (cena pa max. do 250€). Ker sem končno našparal za eno konkretno, saj sem si že od nekdaj želeu imet malo boljšo
![]() -> Lan so imel v kolekciji od Foursquare hude stvari, sam ni bilo denarja, letos imajo pa bolj sušo =( najlepša hvala :D |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz imam Endless že 8 let. Trpežna in topla zadeva.
Kako pa je glede odštekanosti pa ne vem.... |
|
|
|
||
|
![]()
Zadnje čase se mi na veliko prikazujejo reklame za oglje za čiščenje in pobelitev zob. Zanima me, če lahko za to uporabim tudi čisto basic aktivno oglje iz lekarne, ki je precej cenejše od reklamiranih izdelkov?
|
|
|
![]() |
Značke |
bejbo, dobit, kaj, kako, kupiti, najti, svileni, šal |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Amerika | Nushy | Potovanja | 90 | 25.09.2009 19:34 |
Cod 2 | Mihaelos | Igre, konzole | 335 | 12.06.2009 13:33 |
Pedofilija med duhovniki | Sharkica | Religija in filozofija | 269 | 23.06.2007 22:20 |
Kako priključiti Tv na PC | Echani | SiOL TV | 6 | 29.08.2006 15:21 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 09:48.