|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Ja glede pravic italijanskih programov Mediaset jih nebi smel biti problem pridobiti, glede na to da jih lahko spremljamo FREE na digitalni satelitski (satelit hotbird 13e) vendar v skrajšani obliki. To pomeni, da nekateri športni dogodki so zatemnjeni pa tudi kak film... Očitno je problem v dogovoru in v pomanjkanju interesa SiOLa oziroma vsemogočnega Telekoma.
Za angleške BBC1-4 in ITV1-4 bi se pa lahko res potrudili! Kot sem napisal v pretekli "temi" pričakujem vsaj odgovor odgovorne osebe s strani SiOLa oziroma Telekoma... |
|
|
|
||
|
![]()
Če ti gledaš Mediaset FREE še ne pomeni, da ga Siol
lahko da v svojo shemo. Pojdi malo na forum od konkurence....... |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
http://www.delo.si/clanek/67241 Vendar hočem vzpodbuditi, da bi vsaj nekdo s SiOLa (Telekoma) se dogovoril in podjetju v Milanu poslal prošnjo, jih poklical, se dogovoril za termin ali se celo sam odpravil v Milano in jih osebno povprašal za dovoljenje... Verjamem, da bi se sigurno s poznavanjem tematike in pravilno - strokovno utemeljitvijo načina delovanja Satelitske (DVB-S), digitalne prizemeljske TV (DVB-T) in željenega oddajanja programov s strani SiOLa skupini MEDIASET v programsko shemo SiOL sigurno lahko uresničilo!!! Kot mi je znano goriški kablaši to počnejo kar počes in podolg brez dovoljenja. |
||
|
|
||
|
![]()
Mediaset je v prvi vrsti Berlusconijeva propagandna televizija, namenjena berlusconizaciji italijanske družbe!
Tega v Sloveniji nočemo in zato močno upam, da teh programov nikoli ne bo na SiOL TV. |
|
|
|
||
|
![]()
Urban, kakšna je možnost, da bi vsaj do februarja, ko se začne nova sezona NASCAR, vključili nazaj v shemo AB Moteurs?
|
|
|
|
||
|
![]()
Kaj pa ESPN HD?
|
|
|
|
||
|
![]()
Mediasetovi programi sploh niso politični, ampak zabavni in ne vem, zakaj nekdo želi, da programov, ki jih on noče gledati, drugi ne smejo gledati. To spominja na čase raznih totalitarnih režimov. Drugače pa so to odlični programi.
|
|
|
|
||
|
![]()
OK tudi jaz pogrešam Mediaset na SiOL TV, ampak ker živim par km od meje, ga lahko spremljam preko digital terrestrial (in trenutno tudi analogne TV).
Sicer pa po mojem tudi če bo Mediaset kdaj na SiOL TV - ju, bodo prenosi recimo MotoGP-ja sigurno kodiranii, tako da bo zadeva zame neuporabna. Prenosi GP-ja na PopTV-ju pa so itak sux. Ni ga čez komentatorje na Italia1!! ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Da ne odpiram nove teme...
Kateri TCM imamo mi, tukaj ko iščem po regijah? Noben ni isti kot naš. http://www.tcmonline.co.uk/listings/ Aja, še to; a obstaja kakšna možnost da bi CN in TCM oba ločeno imeli 24h na dan tako kot drugje po Evropi? |
|
|
|
||
|
![]()
Nikjer nisem pisal, da so Mediasetovi programi politični in očitno jih ne poznaš dovolj, ker sicer bi vedel čemu in komu so namenjeni...a imaš v nečem prav...dajmo raji tisto, kar raja hoče!
|
|
|
![]() |
Značke |
balkanskih, bundesliga, eurosport, ftv, hbo, katere, klub, nimamo, novatv, nove, novi, pogrešate, prime, progamov, programa, programe, programi, programska, rtl, shema, siol, sport, sportklub, več, zahteva, zakaj |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 01:25.