|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Happy Tv ne deluje!!
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Na programu ORF2 je po 18.4. izginil ogled nazaj. Kdaj pride nazaj? Kaj je z ORF HD? Od 18. aprila so vsi ORF programi v HD, Siol pa nam servira SD. Postajate bistveno predragi za to kar ponujate.
|
|
|
|
||
|
![]()
Na bakru ne delujeta Animal Planet HD in BBC Earth (HD in SD).
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Na programu Eurosport 2 ne deluje že nekaj dni ogled nazaj oz. manjka spored za ogled nazaj za 3 dni.
Večinoma tudi piše, da se predvaja neznana oddaja in tako ogled nazaj ni možen. Na Tvinu ogled nazaj deluje, na boxu pa ne. Se ta napaka odpravlja? |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
LP, Gašper |
||
|
|
||
|
![]()
Sem poizkusil ponastaviti spored in mi še vedno piše na Eurosport 2 neznana oddaja in ni možen ogled nazaj , vsaj ne za isti dan oz. od določene ure naprej.
Vsaj včeraj zvečer je bilo tako, ko se hotel pogledati tenis za nazaj in za ta dan ni bilo mogoče. Dela recimo ogled nazaj do recimo 11.30, potem naprej pa piše neznana oddaja. Je pa bil možen ogled nazaj za |
|
|
|
||
|
![]()
Pri meni je enako.
|
|
|
![]() |
Značke |
channel, dela, dolocenega, history, hrt, info, kabelski, nedelovanja, nedelovanje, pink, programa, siol, sip, spremljanjem, tedn, težava, tvzvok, že |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 01:01.