|
|||
|
![]() Citat:
res je o občutljivosti ne govor imam francoskega buldoga... ![]() pri mizi moj ne fehta sem ga lepo navadila, sedi poleg sam je tko kot da ne bi bil tam:D moj tud sir je, pa kosti tud ne gloda zadnjič sem mu dala eno od rebric in je bruhu celi dan ![]() moj še česen poje ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
ja, reberca so slaba za pse :D:D
pa pazi se hrenovk....mi komi preluftamo bivalne prostore takrat :D:D:D:D:D |
|
|
|
||
|
![]()
naša ni izbirčna. poje vse in nima problemov.
|
|
|
|
||
|
![]()
pa madonca, psi ne smejo sladkarij jest, pa tudi ne česna in čebule(sta za psa strupeni), to ful škodi psom.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
no jaz mojem tud ne dajem drugega kot brikete edin jajco mu dam gor, svežo
![]() drugač pa včasih (sam bolj redko) kakšno konzervo... je imel pa moj tip angleškega buldoga in je sam res tiste najbolj cheap brikete jedel pa je doživel 13 let ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
od briketov je science plan pa une od mullerja, isto velja za konzerve
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Kaj pa mislite o Italijanskih špicih, Papilonih in Malih nemških špicih?
![]() Ali pozna kdo, ki ima katero od teh pasem...??? |
|
|
|
||
|
![]()
Njeprej temeljito razmisli, če si sploh v resnici želiš imeti psa in če boš pripravljena zanj skrbeti,tako kot se zanj mora...predvsem redni sprehodi, negovanje, pravilno hranjenje in seveda crkljanje. Pri psu ni tega, da če je zunaj sneg ali toča, tud takrat ga je treba peljat lulat.
|
|
|
|
||
|
![]()
Pa še to:
marsikatera pasma je zelo občutljiva in ji je treba kupovat posebno hrano, ki ni poceni. Tudi striženja marsikateri ne pusti in ga je treba strižt pod narkozo. Da ne govorim o denarju,ki se ga porabi za nego... |
|
|
|
||
|
![]()
pojdi v zavetišče in ponudi to svoje veliko dvorišču kakemu malemu zapuščenemu mešančku... znajo biti precej bolj luštkani kot pa čistokrvni... poleg tega so precej manj zahtevni, z njimi je manj problemov(zdravje), pa tudi karakter imajo ponavadi boljši...
|
|
|
Značke |
cepljenjen, nasveti, pasji, proti, steklini |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 03:29.