|
||
|
![]()
Hvala, bobi. Prou tebe sem čakala.
Ja, prvi dan so ušesa smrdela (možno tudi zaradi svežih ran), zdaj ne več. ![]() Glede ostalih točk, ki si jih opisal... Moj pes nima ležišča, le čez zimo ima na balkonu tepih, da glih ne spi na golih tleh, ampak glede na to, da ima tepih že od novembra, po moje to ni razlog. Glede hrane...še vedno vztrajamo na hill'su, zdej z ovčetino, prej je bil piščanec. Mogoče to ![]() ![]() Kopala ga nisem, ker je bilo premraz, ga imam pa namen v teh dneh...če ne bo dežja in mraza (suši se 6 ur in več ![]() Jst dam tudi ponavadi pratel 2x na leto... Bom vidla...stanje se izboljšuje, ampak vedno me je strah, kaj če se ponovi ![]() Še neki...kako vidiš, da ima pes vneta ušesa? Smrad, praskanje, stresanje z glavo? |
|
|
|
||
|
![]()
Hm...bolhe...
To bi lahko dobil tudi od drugega psa,a ne? In glede na to, da dajem začito na 3 mesece in bo počasi potrebno dat novo ampulo, je možno ![]() hm.... sam, a se ne bi pol full čohal? Ker naša mrcina sicer čisto normalo je, je živahen, nori... Pa tega glede ušesnih dlak sploh nisem vedela...kako nej pa to izvedem, ne da bi me ugriznil :D |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Ušesa mi je dovolil očistit in v sredo in v četrtek. Zdejle grem ponovno v napad. Pr enem sicer malo protestira, ampak se nekako pomeniva, ker mu razložim, da je to dobr zanj.:big: Čistim mu pa kar z palčko in niti niso umazana (na splošno, kadarkoli mu jih čistim)-glede na to, kje vse se klati.:big: Možno, da je res imel kaj v uhljih, travo, sneg in si je moral odstraniti...kervem, da enkrat ko ga je nekaj živciralo, je res hodil gor in dol po stanovanju in stokal oz. jamral. Prou smešen je bil.:big: No, grem ušesa pucat pa se javim. Hvala za pomoč. ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Čovi majo, kar se pasemskih težav tiče, bolj težave z očmi, kolki...ušesa niso nič posebnega.
Mah...u bistvu je cel čov čov ena velika težava. Če gledam z očmi veterinarja. :big: |
|
|
|
||
|
![]()
Ok, notranjost se zdravi in je že skor čist ok. Lohk že skor normalno ušesa očistim.
Zunanjost...včeri popucala rano in namazala z betrionom (vsaj mislm, da se tko reče) in je dons ok....zdejle gre v kopanje, pol pa mazat rano, šumfke na tačke in spat :D |
|
|
|
||
|
![]()
Ja, sem se odločila, da je za kopanje res prehitro. Ga bom raje čez dva dni (če ne bo dežja).
A sm že povedala, da sem vesela, ker se tko lepo celi? :D Zdej ma mrcina na levih tačkah take seksi nogavičke, da si ne pride s kremplji k rani...slučajno. ![]() Ampak jutri bo že ta prav...brez svežih ranic... |
|
|
|
||
|
![]()
moja je sam zmešana, nima takih težav, sam psihične
![]() kaj je to Pratel ![]() ![]() aja pa seveda držim pesti za mrcino ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
pratel so tabletke proti notranjim zajedalcem...če drugega ne, jih dobi pred cepljenjem za steklino pri veterinarju...
|
|
|
|
||
|
![]()
aja, aja to mam zalogo doma :D :D sam nikul si ne zapomnem imena teh tabletk :D dobi sam, če vidm da kej sumljivga poje, drgač pa na vsake dva mesca al kaku že
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
dvakrat na leto
![]() na dva mesca daješ za bolhe mogoče ![]() |
|
|
Značke |
cepljenjen, nasveti, pasji, proti, steklini |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 04:44.