|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
ma moram povedat, da me je prijetno presenetila tale nova informativna oddaja... seveda bi bilo nekaj stvari spremeniti... ampak to so le detajli...
Nasplošno gledljiva zadeva... |
|
|
|
||
|
![]()
uh. včeraj sem prvič opazila transvestita, ki ima prek črno kroniko. sicer naj bi ji bilo ime vera, ampak me ni čisto prepričala. :D
|
|
|
|
||
|
![]()
A mi lahko kdo pove o čem se ge?
|
|
|
|
||
|
![]()
nova informativna oddaja na kanalu A...
|
|
|
|
||
|
![]()
aha, hvala
|
|
|
|
||
|
![]()
Potrča bi se dalo zelo dobro ponucat za resnega voditelja. Škoda da si kariero zapravu na začetku s tako oddajo, z njo je izgubil vso kredibilnost.
![]() Sama scena se mi dopade ker je bolj 3D za razliko od nove na RTV ![]() Podobne scene lahko vidite tudi na novi tv(na svojem portalu imajo dost klipov) |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Se kar prebavljiva...sem mislil, da bo večji dizaster...tud ta Potrc me je presenetil...sicer je za moje pojme za informativno oddajo malo "preveč poceni" (ne mislim stroškov ;P )...ampak OK...tud take oddaje morajo bit...upam,da s tem ne bodo trenirali gledalcev in da v prihodjosti, rečimo čez kakih 20 let) ne bodo vse informativne oddaje bil etake, eheh...
drugače pa...ja...tisti Gašper pa je mogoče lep, ampak al o športu nima pojma al pa tega ne zna pokazat...naj ga prestavijo na vreme...šport pa naj kar sam Potrč obdela... |
|
|
Značke |
svet |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Kdo v resnici vodi svet? | sati | Svet | 99 | 08.08.2008 01:48 |
Če bi svet vodile ženske | Bunny Muffin | Svet in ljudje | 102 | 27.12.2007 22:02 |
Svet v letu 2007 | nofear2009 | Svet | 20 | 29.12.2006 14:46 |
Pravila sklop svet by Neuromancer | Goody | Svet | 0 | 24.08.2006 09:43 |
Napreden vs zaostal svet? | anarchy | Svet in ljudje | 14 | 09.06.2006 22:31 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 11:42.