|
Spemerski kotiček za vse spemerje in smetarje... agresivno brisanje tem... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Jaz sem hotel samo nekaj povedati, namreč moje življenje je tako popolno, da sem se odločil, da to delim z vami, za začetek imam res hudo bejbo, ki je absolutbno nora name, imam službo v kateri ne delam nič oz. delam mogoče 20 minut v 8 urah, imam zelo solidno plačo, ljudje me naravnost obožuejo, so pa seveda tud taki, ki mi zavidajo in hočjo bit nekej pametni, pa probajo na razne načine mi škodovat, me prjavlajo policiji da prodajam travo pa take scene uglavnm kr neki, pa jih vse po***em (verbalno seveda), vglavnem to je to, hvala ker ste to prebral in lep dan vam želim vsem.
|
|
|
|
||
|
![]()
hehe, kul
|
|
|
|
||
|
![]()
a maš ajpoda stari?
|
|
|
|
||
|
![]()
Damn nimam, mam nek mp4 kao je tud hud, ampak ga čist nč ne uporabljam, mam pa hud monitor :D in še hujši tv
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
mp4 je hud, sam ni pa ajpod, k ta je pa res popoln...
še hujši tv? stari, ti ga rulaš |
|
|
|
||
|
![]()
Ja fajn slišat, da se lahko nekdo pohvali s "popolnim" življenjem
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
tud jaz ti prvoščim, sploh če si mnenja, da je to poplno življenje... eni so pač z malim zadovoljni.
![]() prepričana pa sem, da bi bil v poplnem življenju tud ti čist nor na tvojo hudo bejbo.. česar ne omenjaš. škoda. če je sreča človeka premosorazmerna z diagonalo njegovega ekrana (računalniškega in/ali televizijskega) je verjetno ******** obratno sorazmeren z ****** (mislte si kar si hočte) da pa v sužbi (ne)delaš ni ravno usluga svetu, ampak imaš plačo, ki si je ne zaslužiš in imaš pol saj malo slabe vesti, ker zapravljaš denar, ki ti ne pripada... in ta slaba vest ti gotov vsako jutro pokvari tvoj popolni dan. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|||||
|
![]() Citat:
![]() Citat:
hahahahahahahhahahahahahahahhaha ne hahahahahahahah tud z tem sem zadovoljen :D Citat:
![]() |
||||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Dokler opravljam tri glavne funkcije v življenju ( vase , nase in podse ) sem zadovoljen ![]() Vase = da sem sposoben samostojno nekaj pojesti ![]() Nase = da sem sposoben samostojnega oblačenja ![]() Podse = da sem sposoben samostojno ( brez pomoči sosedov ) zadovoljiti svojo drago ![]() |
||
|
Značke |
popolno, življenje |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Življenje je lepo - brez televizije | monster | Mediji | 142 | 21.12.2010 04:05 |
Popolno razvezan dostop Kanal ob Soči | sabotin | O storitvah | 10 | 21.03.2007 18:52 |
skupno življenje... | roxa | Ljubezen in spolnost | 84 | 08.09.2006 15:43 |
Zasebno življenje umetnine | unicorn | Kultura in literarni kotiček | 53 | 16.03.2006 23:02 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 22:25.