|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
stari vmesnik na sagemu lahko imajo samo tisti ki so siol tv naročli pred 31.8.2008.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Za Prekmurje in Primorsko to ne drži, ker so uporabnike primorali v uporabo TV plus vmesnika.
Lp lintwer |
|
|
|
||
|
![]()
A torej res ni možnosti, da bi lahko novi naročniki siol tv uporabljali stari vmesnik?
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ne je ni.
Ker so programske sheme in videoteka bolj donosne, kot pa zanesljiv in enostaven vmesnik. |
|
|
|
||
|
![]()
Jooj:/..
Hvala za odgovor, res nevem kako se bom navadil:S.. Sem bil pri kolegici, ki ima siol tv že dosti časa in lahko izbira med obema vmesnikoma, siol tv + je tako nepregleden, počasen, da kr jojjj:S |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz sem s primorskega konca, na začetku sem imel možnost obeh vmesnikov, sem pa uporabljal večinoma plus, saj sem kar pričakoval ukinitev navadnega. Je pa ena stvar, katero je treba povedati, vmesnik plus niti ni BIL tako slab, toda po zadnji nadgradnji, traja vse skupaj zelo počasi. Skoraj pol minute traja, ko ugasneš (po pomoti) in preden se ponovno zažene. Tega prej ni bilo.
|
|
|
|
||
|
![]()
Cca. 8 mesecev sem priključen na optiko in od vsega začetka uporabljam vmesnik SIOL TV+. Niti enega dneva nimam na navadnem Siol TV. Zato me te spremembe niti ne motijo tako. Bilo je nekaj nevšečnosti v času "posadabljanja" a smo jih prestali. Lep pozdrav iz Štajerskega konca.
|
|
|
![]() |
Značke |
groza, kaj, lahko, pričakujemo, siol, siol tv plus, tuštelekom |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
tema za društva - obveščanje, razstave, sterilizacija, peticije ... | Snif | Živalski svet | 208 | 24.02.2012 21:50 |
spletna igra travian travian | tilenburgar | Igre, konzole | 77 | 07.04.2009 20:43 |
Vmesnik SIOL TV+ | Flukturr | SiOL TV | 14 | 11.03.2008 08:48 |
Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupom | randius | O storitvah | 4 | 28.11.2007 01:05 |
Povezava TV s videorekorderjem - za snemanje SiOL TV-ja | 3nity | SiOL TV | 7 | 22.09.2006 12:01 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 15:29.