|
Galerije slik fotografije, nasveti o fotografiranju, raznorazne galerije, slilkovna umetniška dela, karikature, risanke, animacije ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Dobil sem ponudbo za nakup digitalnega fotoaparata znamke Traveler "3 v 1" z oznako DC-5080.
Digitalni video modus: 320x240 točk/24fps Digitalni fotoaparat: 1.7" TFT barvni zaslon samosprožilec z zakasnitvijo 5/10sek. 5.0 mio točk podpira SD spominske kartice do 1GB 4x digitalni zom bliskavica s tremi funkcijami neposreden prenos slike v osebni računalnik in internet Zanima me ali se ga splača kupiti? Oziroma ali je za kaj? Nekaj sem brskal po spletu, pa mi je uganka:big: |
|
|
|
||
|
![]()
po mojem si si sam odgovoril... če ne najdeš nobenih testov oz. niti spletne strani proizvajalca..... po mojem ni vreden pol piskra tople vode! Se pravi slaba optika, slab senzor, slab softeare proti tresenju, počasnost (lag), slaba svetlobna občutljivost, pa ziher kako poceni plastično ohišje, kar niti ni tak pomembno, samo prispeva k temu kak se aparat čuti v rokah! Pa ziher žere baterije ko svija!
Vzemi kaj druga, se splača 10k več dat, za 35k že dobiš relativno dobre fotoaparate olympus, canon, .... pa konec koncev tudi sony |
|
|
|
||
|
![]()
sploh pa nisi napisal nobenih pravih informacij za fotoaprat: svetlobna občutljivost, čas zaslonke, iso, pa tudi kaki je optični zoom....
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
To je vse kar imam http://img301.imageshack.us/my.php?image=hofer15sh.jpg |
||
|
|
||
|
![]()
Kaj pa mi priporočate za nakup. Cena tam do 35.000 sit?
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Imam fotoaparat Canon EOS 300D in se zanimam za nakup teleobjektiv EF 57-300 4.6-5.6.
Kje v Lj se dobre trgovine s fotomaterialom. Fotoaparat sem kupila v Žireh (Mixi TV) pa trenutno nimajo tega objektiva na zalogi, ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Pojdi na Bavarca v Kefota
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
imenuje se zdaj menda drugače mogoče so ga prestavili-nevem dolgo nisem bila tam, čeprav je bla trgovinca moj drugi dom
![]() ali pa tule pokliči 01 524-60-33 evo ti še mail sting@sting.si pa se mal pozanimi |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz sem bil zelo zadovoljen s Fotodiskontom za Bežigradom...
http://www.fotodiskont.com/default-1.html |
|
|
Značke |
fotiče, fotoaparat, kupiti, opremo, teleobjektiv |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 17:43.