|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Danes zvečer ga Neo spet biksa. Najprej se izpiše, da dela v omejenem načinu, čez kakšno minuto, da so aktivne vse funkcije in tako izmenično. Nemogoče je uporabljati ogled za nazaj.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ogled nazaj včeraj je delal samo pri določenih programih, seveda tam kjer sem ga rabil ne (ID Discovery)
|
|
|
|
||
|
![]()
Čestitke, box znova v omejenem načinu.
Gledal sem Animal Planet, prestavilo mi je na Discovery ID in "ciao, Miki". |
|
|
|
||
|
![]()
Enako pri nas Neo. kolk cajta bo to?
|
|
|
|
||
|
![]()
Res ne razumem nezadovoljnih uporabnikov. Pa saj je vendar prišla posodobitev in pod novo pridobitev sodijo opisane zabavne dogodivščine. Še posebej čez vikende, kaj nas šele čaka čez praznike. Se že veselim. Ni je lepše zabave, ko ne morem gledati nazaj, ko hočem izvedeti kaj o vsebini izvem, da NEO dela v omejenem načinu. Tudi zamrzne pogosto, saj je vendar zima. Res bogata uporabniška izkušnja. Vzporedno vezan BOX je pravi dolgčas. Vse deluje.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
hehe
|
|
|
|
||
|
![]()
Res je, ta teden smo večkrat beležili splošni izpad pri TV-komunikatorjih NEO. Za nevšečnosti se vam opravičujem.
Če komu še vedno ne dela ogled nazaj, prosim, da izdate glasovni ukaz resetiraj. Če vam to ne dela, TV-komunikator NEO izključite iz napajanja za 10 sekund. Lp Črt |
|
|
|
||
|
![]()
Mene pa zanima, zakaj pri vseh filmih na HBO piše da oddajajo zvok 5.1, dejansko pa samo sem pa tja pri kakšnem filmu? Recimo Harry Potter ima 5.1 DD. Pa tudi če poizkusim na Youtube posnetek 5.1 test, ga ne dobim na receiver.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
NEO box v omejenem načinu! Pa kaj p.... je to? J.... se! Plačujem in dobim take polizdelke za to.
|
|
|
![]() |
Značke |
neo, smartbox, tehnične, težave |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Težave z sliko in zvokom?! | tattoer | SiOL TV | 2 | 27.11.2010 07:55 |
Težave s sliko in zvokom | Dunja | SiOL TV | 0 | 17.08.2009 12:01 |
Težave s SiOL TV vmesnikom | Dunja | SiOL TV | 0 | 17.08.2009 12:00 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 09:54.