Nazaj   Siol.net forumi > Storitve Telekoma Slovenije > Tehnična pomoč > Blogi

Blogi tehnična podpora za bloge

Odgovori
 
Orodja za teme
  #1  
Staro 11.02.2007, 11:48
soncnica Uporabnik soncnica ni prijavljen
Mojster
Prikazne slike uporabnika/ce soncnica
Član od: May 2004
Sporočila: 2.435
Privzeto ni "arhiva" in "povezav"...?

...na prvi strani mojga bloga...pa se mi zdi čudno, ker jih ne morem nikjer "aktivirat", vsi ostali blogi pa majo ti dve stvari na prvi strani bloga.sm ze iskala in poskusala, pa brez uspeha...any ideas plizz ?
__________________
just sončnica.
Odgovorite s citatom
  #2  
Staro 18.03.2007, 08:41
Teo Uporabnik Teo ni prijavljen
Odvisnik
Prikazne slike uporabnika/ce Teo
Član od: Jul 2001
Sporočila: 11.150
Privzeto Re: ni "arhiva" in "povezav"...?

men tudi ne delajo povezave. sam pri določenih temah jih pokaže...
__________________
defying gravity
Odgovorite s citatom
  #3  
Staro 18.03.2007, 11:27
TuNina Uporabnik TuNina ni prijavljen
Obsedenec
Prikazne slike uporabnika/ce TuNina
Član od: Apr 2003
Sporočila: 17.953
Privzeto Re: ni "arhiva" in "povezav"...?

saj sem rekla.. pokvarite vse, kar dobite v roke. c c c...
__________________
Odgovorite s citatom
  #4  
Staro 09.05.2007, 14:51
kremschneeta Uporabnik kremschneeta ni prijavljen
Novinec
Prikazne slike uporabnika/ce kremschneeta
Član od: May 2007
Sporočila: 1
Privzeto Re: ni "arhiva" in "povezav"...?

Citat:
Objavil-a Teo Prikaži sporočila
men tudi ne delajo povezave. sam pri določenih temah jih pokaže...
Meni tudi ne delujejo povezave Niti pri določenih temah Drgač pa mi Arhiv kaže. Šta da radim?
Odgovorite s citatom
  #5  
Staro 03.06.2007, 20:14
mayki Uporabnik mayki ni prijavljen
Novinec
Član od: Jan 2006
Sporočila: 5
Exclamation Re: ni "arhiva" in "povezav"...?

Tudi enmu frendu ne prikazuje povezav... Vbistvu jih prej je, potem pa ko sva spremenila temo, pa jih ni na nobeni temi več prikazalo, sem poskusil tud dodat samo kot widget, ampak je pokazalo vse drugo, sam povezav ne. Tudi če sem dal samo "Povezave" na "Right..." ali pa "Main Sidebar" ni prikazalo ničesar, enako je z IE in Firefoxom...

Ali se da kaj narest glede tega. Bloga sem namreč nastavil popolnoma isto, izgled in vse nastavitve - no razen besedilnih ala ime... in še vedno ni pokazalo Povezav...

Že vnaprej hvala za odgovor
Lp
Miha
Odgovorite s citatom
  #6  
Staro 03.06.2007, 21:22
Teo Uporabnik Teo ni prijavljen
Odvisnik
Prikazne slike uporabnika/ce Teo
Član od: Jul 2001
Sporočila: 11.150
Privzeto Re: ni "arhiva" in "povezav"...?

pejt pod urejanje povezav in pejt vsako posebej uredit... tam na desni strani morš pr vsaki odkljikat kategorijo Povezave, ne pa tiste ki je po defaultu nastavljena. pol dela...
__________________
defying gravity
Odgovorite s citatom
Odgovori

Značke
arhiva, povezav

Orodja za teme

Dovoljenja
Novih tem ne moreš odpirati
Odgovorov ne moreš objavljati
Priponk ne moreš dodajati
Svjoih objav ne moreš urejati

BB koda je Vključeno
Smeški - Vključeno
[IMG] koda je Vključeno
HTML koda je Izključeno
Hitra izbira


Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 03:47.