|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Zanima me ce je pri siolu prislo do napake. Ko sem narocil trio so mi prisli zvezat na dom vse potrebno in ob enem prinesli tudi ta tv komunikator. Mesec kasneje sem na spletu spremenil iz trio osnovni v trio neomejeni. priblizno 2 tedna kasneje pa dobil po posti se 1 tv komunikator.
Sedaj imam 2. Vendar ko pogledam pod servisne strani in storitve mi piše še sedaj da imam le 1 tv komunikator. Storitev Od Stanje TV komunikator Sagem 01.11.2008 V uporabi TRIO Neomejeni 06.10.2008 V uporabi Dodatek za kabelsko TV 01.09.2008 V uporabi Nadgradnja 20 / 20 Mbits - Optika 01.09.2008 V uporabi Testna SiOL TV 01.09.2008 V uporabi VOD žeton 01.09.2008 V uporabi Akcija - Popust Študent 01.09.2008 V uporabi Testna kabelska TV 01.09.2008 V uporabi Polna TV shema 01.09.2008 V uporabi Želim samo vedeti ali je prišlo do napake, ker ne želim odplačevati enega komunikatorja...ki ga ubistvu ne rabim. ....hvala za odgovore |
|
|
|
||
|
![]()
1. tv komunikator ki ste ga prejeli je samo za testno siol tv in ga morate po preteku testne obdobja vrniti drugače se vam bo začel zaračunavati.
|
|
|
|
||
|
![]()
Hja, glede na to, da si po pošti dobil še en komunikator, predvidevam, da si naročil še enega in to s tem, ko je bilo v rubriki komunikacijska oprema označeno sagem stb, namesto ne želim komunikacijske opreme. Če je temu tako, bo ta komunikator potem tudi zaračunan...
Svetujem ti da na 8000 raje preveriš... |
|
|
![]() |
Značke |
komunikator, sagem |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 04:49.