|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
ni lahko biti brez interneta, tega se mislim, da vsi zavedamo. Naj zacnem zgodbo od zacetka: pred priblizno 4-5 leti sem dobil ADSL. Zadeva je fajn spilala, bile so obcasne tezave z ISDN telefonom. Slabi 2 leti nazaj sem vzel Trio paket. (13 Mbitov sinhronizacija modema). Vedno so bile tezave s kockanjem slike, kjer se napake ni dalo odpravit. Zadeva je spilala kak dan boljse in kak dan slabse. Zadnjih par mesecev je bilo kockanje neznosno, nakar je kar naenkrat padla sinhronizacija in modem se ni nazaj pobral. Nakar mi sporocijo tehniki, da ne gre vec sinhronizacija s 13 Mbiti, ampak max 10, nakar so spremenili iz 13 na 8 Mbitov. Izgubil sem en TV. Ok, ce pac ne gre, pa ne gre. 2 dni nazaj se je zgodba ponovila na 8 Mbitih in ne spravijo modema vec v sinhronizacijo. Tehniki so poizkusili z drugimi modemi a vse zaman. Danes mi bodo opravili meritve, sedaj pa prosim, ce mi lahko kdo razlozi, kako to poteka in kako dolgo bom se brez interneta (ce bo sploh zadeva se kdaj spilala). ISDN telefon normalno deluje. Ali je se upanje za ADSL, ali pa je le potrebno zamenjati kable od centrale do moje omarice ![]() LP, |
|
|
|
||
|
![]()
si prebral moj post v v tej temi z naslovom "Je to res mogoce"? Zelo podobna situacija... Samo da sem jaz se od skoz imel 10Mb povezavo in so mi jo sedaj zmansali brez kakrsnega koli obvestila na 8!!!!! S to zadevo se seveda ne strinjam saj mi TV dela veliko slabse kot mi je. Po kar nekaj klicih na 080 1000 kjub tistemu tipu ki je rekel da ne smem vec klicati
![]() LP |
|
|
|
||
|
![]()
Včeraj sem izlopil iz napajanja modem sinope568+novi in ga ponovno vklopil po tem dejanju se mi modem ne postavi,izguba sinhronizacij s centralo.
Lučka brodband stalno utripa.Klical sem 080 1000 kjer so mi dejali,da mora zadevo rešit njihov tehnik.Zdaj me pa zanima po vaših izkušnjah koliko časa bom brez 3 informacijskih storitev oziroma v čem bi lahko bil problem? Področje Kamnika L.p. |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz sem parkrat (tudi za kolege) klical zvečer, naslednje dopoldne se je tehnik pojavil. Vsaj v našem koncu.
|
|
|
|
||
|
![]()
Včeraj poklical ,danes stvar urejen.Prijazen tehnik odpravil mojo površnost in stvar deluje.
Hvala siolu za hitro odzivnost. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
![]() |
Značke |
centralo, izguba, sinhronizacije |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Izguba slike na Siol TV ter občasno resetiranje STBja | sskavt | Tehnična pomoč | 14 | 11.02.2008 19:32 |
izguba kosmatega prijatelja | agalis | Živalski svet | 82 | 16.11.2007 10:30 |
Izguba paketkov(packet loss) | hat | Tehnična pomoč | 25 | 03.10.2006 08:37 |
identifikacija klicočega čez centralo | vidi47 | Tehnična pomoč | 1 | 19.09.2006 21:37 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 19:05.