|
||
|
![]()
Torej navečji kekec med svetovnimi predsedniki zopet pride k nam, tako so zapisali v novicah Siol.neta in seveda poročali na Pop TV. Za zaključek našega predsedovanja EU bo 9. in 10 junija potekal vrh EU in tega naj bi se udeležil tudi imenovani.
Upam samo, da ne bo imel časa šariti po Sloveniji, da bo svoj obisk opravil v nekaj urah in to na Brdu. In nas ne bo njegova varnostna služba v imenu njegove varnosti terorizirala. Kakšen obisk je to, če se morajo prebivalci zaroletati, zaprejo cele dele mesta in omejijo gibanje. Hvala lepa za tak obisk. To je oseba, ki s svojo politiko prinaša in povzroča probleme kamor pride, takih imamo sami dovolj doma, jih ne potrebujemo, tudi na obisk ne. Verjamem pa, da bo gospod Rupel kar cvetel, če se bo napovedano realiziralo. |
|
|
|
||
|
![]()
Upam, da pride samo za 3 sekunde, potem naj se vrne v svoj "blagoslovljen" imperij in naj tam nateguje ljudi ter jim vliva v glavo nelogične, nerealne, nesmiselne; skratka butaste izjave in dejanja. Upam tudi, da ga nekdo čim prej pospravi s tega sveta, ker je gnoj od človeka.
|
|
|
|
||
|
![]()
Mene pa zanima s kom bo Laura klepetala.......z Barbaro ali z Urško......?
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Katerakoli od njiju bo Laurina družabnica, naj poklepetata na Račjem otoku ( del parka Brdo), bo za Slovence in Slovenke najceneje in najbolj udobno.
|
|
|
|
||
|
![]()
Zaradi mene tudi če ne pride. Če pa že mora, naj se čim bolj manj giba naokoli.
|
|
|
|
||
|
![]()
Zgleda, da je postalo moda. To melanholično bebavo obiskovanje in sestajanje politikov v odhajanju.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Se spomnim srečevanja politikov konec osedesetih let , pa vemo kako se je končalo. Samo , da ne bo kaj podobnega.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Zadnjo?! Pa meni pravijo optimistka... Rupel bo znami do smrti! (samo vprašanje čigave, njegove al naše).
|
|
|
Značke |
bush, junija, pride, slovenijo |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Bush ne bo dobil denarja | sati | Svet | 22 | 30.01.2007 09:24 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 19:57.