|
Računalništvo in internet internet, hardware, software ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
prosim za pomoč kaj bi moral storiti da bi mi delal vsaj en u s b ker ko hočem kaj delat z tastaturo mi ne fokcjonira nič prosim za pomoč l.p
|
|
|
|
||
|
![]()
Glede na razpoložljive podatke o sistemu, tastaturi itd, ti za začetek predlagam, da naložiš gonilnike
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
za začetek je treba v biosu nastavit zadevo na usb,drgač s tako tipkovnico biosa vidiš ne
če to ne deluje,pol uporabiš ps2 adapter in priklopiš tipkovnico v ps2 pri nekaterih tipkovnicah je treba ob zagonu kompa pritisniti tipko za aktiviranje funkcijskih tipk - npr. f-lock (ali kej podobnega - piše v priročniku) za aktiviranje F1-F12 (z F2 ponavadi prideš v bios,z F8 v podaljšani menu zagona winsow) v winsih (xp) maš običajno ustrezne driverje za usb že po defoltu v sistemu (vsaj SP1 mora bit prisoten),je pa treba pravilno izbrat tip tipkovnice (če maš nastavljeno na ps2 ti usb tipkovnica ne bo delovala) priporočam zagon sistema z boot linux cd-jem (ali ubuntu ali slax!) če tudi po tem tipkovnica ne deluje,je po vsej verjetnosti za v smeti oz. je s samo plato in usb priključki kaj narobe,še posebej,če tudi druge naprave prek usb ne delujejo P.S. včasih rest kompa dela čudeže,če ga pa za nekaj časa ugasneš in pustiš pri miru,pa tudi - tko pač je |
|
|
Značke |
delal, kaj, moral, pomoč, prosim, storiti, vsaj |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Nokia problemi/nasveti/pomoč | nbadrafter | Mobilna telefonija | 232 | 05.07.2013 09:04 |
mene zanima, kje, iščem, prevodi, seminarske ... | orion_83 | Izobraževanje in šola | 217 | 18.08.2011 08:57 |
pomoč, učim se ... | St.Jimmy | Izobraževanje in šola | 86 | 25.04.2008 19:56 |
Prosim za pomoč | Njuška Trap | Dom in družina | 5 | 08.04.2008 19:57 |
SlečenaPlus 1.0 - pomoč prosim | cenes | Blogi | 0 | 11.02.2007 20:18 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 00:20.