|
Računalništvo in internet internet, hardware, software ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Po zgonu Open office ver 2.3.1 - writer (word) (na OS WIN XP) mi ne odpre novega lista, ampak moram klikniti na Nov list, če želim ustvariti nov dokumnet. Kako in kje nastavim, da bo program po postavitvi v delovno okolje sam odprl prazen list. Pač nov program, novi problemi. Hvala
|
|
|
|
||
|
![]()
Naj dodam še to. V Calc - kao "excelu" pa odpre brez problema takoj novi list. Kaj res nihče ne ve, ali nihče ne uporablja Open Office
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Meni odpira normalno. Kaj je vzrok ne vem. Pokvarjena predloga?
|
|
|
|
||
|
![]()
ko odpreš nov list,ga shrani kot predlogo...sej je isto kot v ms wordu,če se ti pokvari začetna stran.....
če to ne rata,greš pod uninstall in uporabiš repair (popravi).... če še to ne pomaga,ga pa vrz dol,pa še enkrat instalirej... |
|
|
|
||
|
![]()
To sem že naredil pa ne pomaga, če nima tiste komande, da odpre (nastavi) nov list, ko se program postavi v delovno okolje.
Danes sem odstranil program, naložil na novo in je zadeva enaka. Instaliral sem tudi na računalnik, ki ni moj, zato bi moral verjetno delati kot naj bi. Tudi v tem je potrebno posebej klikniti na nov dokument, da mi vstavi prazen list, če želim kaj delati. Medtem v excelu sam takoj nastavi prazen list. Poizkušal sem tudi z verzijo 2.4, pa je enako. Torej pač, en klik več. |
|
|
Značke |
lista, odpre, office, open, praznega |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 17:57.