|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ali mi bo čez 1 mesec, ko mi priklopijo SIOL TRIO FripTv ali Aditeya delala tudi na najnovejšem VLC-ju?
Sedaj še ne morem sprobat. ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
p.s. Mogoče bi blo bolš da bi se o tem menl v tej temi: http://forumi.siol.net/showthread.php?t=27173&page=48 , in nej bo ta tema namenjena predvsem programu (multicasttv), tko da ne bo vse pomešan... ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Imam,ker sem probal tko,da sem vanj priklopil komunikator in je deloval normalno! Tko da ne vem kaj bi bilo! se pa spomnim,da mi je že delovalo ampak sem enkrat sprožil program XP MANAGER in od takrat ne deluje več!!
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Zaženi regedit in preveri če v ključu HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\Tcpip\Parameters obstaja ime IGMPVersion tipa DWORD z vrednostjo 00000004 in ga spremeni na 00000003 ter resetiraj. |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Ko si v regedit vpiši v opcijo za iskanje samo IGMP.
Jaz imam v visti in xp končnico 7 in kljub spremembi v 3 ne deluje v visti,v xp pa deluje tudi če je 7,samo čez čas ga windows xp zapre. Lp robida |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Vsa čast, super dela!
Imam pa dva predloga za izboljšavo, če ni preveč oz. odveč 1. dodati funkcijo Always On Top 2. uporabnost ESC tipke za izhodiz full screen-a Pa tudi če pustiš verzijo 011-alpha, je dovolj. |
|
|
|
||
|
![]()
ipv6 debug: 239.255.0.1: Host or service not found
main debug: using network module "ipv6" main debug: removing module "ipv6" main debug: looking for network module: 1 candidate ipv4 debug: resolving 239.255.0.1:5002... ipv4 debug: resolving :0... ipv4 debug: IP_ADD_MEMBERSHIP multicast request main debug: using network module "ipv4" main debug: removing module "ipv4" main debug: using access2 module "access_udp" main debug: pre buffering Neki takega mi v VLC začne pisati ko preklopim kanal in grem v sporočila!! |
|
|
![]() |
Značke |
gledanje, multicasttv, program, računalniku, sioltv, še |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
SiOL TV na računalniku za telebane | fogy | SiOL TV | 3289 | 20.07.2019 12:09 |
programi za gledanje SiolTV | dekoman | SiOL TV | 4 | 12.01.2009 16:18 |
SiOLTV na računalniku | N0Name | SiOL TV | 1 | 06.11.2007 08:08 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 14:09.