|
Gospodarstvo podjetništvo, gospodarstvo, borza, finance, denar... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Zanima me, če imate zaposlitev ali ne. jaz je že nimam.
in kakšno zaposlitev imate? |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz imam redno zaposlitev in to takšno da še 7 mesecev dobivam denar na roke vsak teden po 100-200 mogoče 300€ včasih nič.
Na bančni račun dobim OD: 0,75€ prispevki se ne plačujejo itd |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Za enkrat imam. Toda kako dolgo še, to je vprašanje. Naša Slovenija je itak totalno v p ... kupne moči ni, ljudje nočejo trošit, ker ne vejo kaj bo jutri .... uapm, da ne pirstanemo na ravni Bolgarije ali Romunije :/
|
|
|
|
||
|
![]()
Imam zaposlitev, delam na žagi. Za tistega ki bi rad delal se najde kar nekaj del, veliko pa jih samo serje ker se jim neda...ne vsi, veliko pa
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Dobro delo ni težko najti, če imaš kaj ponuditi, česar ne zna vsak. Za trakom lahko dela vsak in taki ljudje so pogrešljivi. Edino česar vam ne morejo vzeti je znanje in z današnjim dostopom do svetovnega spleta, na katerem je na voljo toliko informacij, je enostavno greh, da se ljudje ne poslužujejo učenja z večjo vnemo. Denar ne prinese sreče, prinese pa svobodo.
|
|
|
Značke |
imate, zaposlitev |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Tla v kuhinji in dnevni - kaj bi dali vi, kaj imate | Kaco | Dom in družina | 53 | 30.04.2011 22:18 |
Vse ankete in podobno... ali prosim izpolni anketo | ViSoKa180 | Izobraževanje in šola | 138 | 14.05.2010 21:31 |
Kakšen LCD ali Plazmo imate? | jema | SiOL TV | 64 | 13.05.2008 19:37 |
Boj za prvo zaposlitev | castor | Dom in družina | 166 | 27.11.2006 22:43 |
Imate izkušnje z gipsom (mavcem)? | jurka | Zdravje | 13 | 30.10.2006 10:32 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 09:14.